Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: How to fix EDGE (T-Zones) 1.1.3? (Mac)

  1. #1
    What's Jailbreak? xande123's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Elizabeth, NJ, USA
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Thumbs up How to fix EDGE (T-Zones) 1.1.3? (Mac)
    I have the NateTrue 1.1.3 Update and I had the same issue, but look what I did to fix.

    1. Go to Settings > General > Reset > Reset Networking Settings (it will erase the proxy.pac file and restore preferences.plist to original)
    2. After the phone restart, setup your wi-fi connection and use cyberduck to ssh (user:root / password:alpine)
    3. Copy proxy.pac to /private/var/root and set permissions to 755
    4. Copy preferences.plist to /private/var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration and set permissions to 755
    5. Reboot your phone, turn off the wi-fi and use your t-zones as normal

    P.S.: to set permissions to 755, click the mouse + ctrl and select Get Info, then set Read (owner/group/everyone), Write (owner) and Execute (owner/group/everyone)

    For me is working very well

  2. The Following 2 Users Say Thank You to xande123 For This Useful Post:

    cobra85ec (02-05-2008), kraziebone (02-03-2008)

  3. #2
    through installer add... bigboss's repository


    http://sleepers.net/iphonerepo

    scroll to tweaks (1.1.3)
    install T-Mobile 1.1.3 TZones Hack

  4. The Following User Says Thank You to xtasy127 For This Useful Post:

    kraziebone (02-02-2008)

  5. #3
    I did that but I don't see T-Mobile 1.1.3 TZones Hack in 1.1.3 tweaks

  6. #4
    If you don't see it after adding http://sleepers.net/iphonerepo, add "BigBoss's Beta/Experimental and beta source repository" (in sources folder)

    After refreshing installer, find T-Mobile 1.1.3 TZones Hack.

    Restart your Iphone and it should work.

  7. The Following User Says Thank You to kraziebone For This Useful Post:

    raulr (02-05-2008)

  8. #5
    That installer tweak worked for me. Thanks!

  9. #6
    Quote Originally Posted by xande123 View Post
    I have the NateTrue 1.1.3 Update and I had the same issue, but look what I did to fix.

    1. Go to Settings > General > Reset > Reset Networking Settings (it will erase the proxy.pac file and restore preferences.plist to original)
    2. After the phone restart, setup your wi-fi connection and use cyberduck to ssh (user:root / password:alpine)
    3. Copy proxy.pac to /private/var/root and set permissions to 755
    4. Copy preferences.plist to /private/var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration and set permissions to 755
    5. Reboot your phone, turn off the wi-fi and use your t-zones as normal

    P.S.: to set permissions to 755, click the mouse + ctrl and select Get Info, then set Read (owner/group/everyone), Write (owner) and Execute (owner/group/everyone)

    For me is working very well
    thank you very muck.... i been tryin for days now... this work... i have a JB 1.1.3 with nate... thx .......
    i tried bisboss meny times it did not work 4 me....

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •