Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No SMS with TMobile proxy hack

  1. #1
    Default No SMS with TMobile proxy hack
    hey everyone, I've been using the proxy hack for a few days to get full edge service, but ever since it's taken out my SMS'ing. I'll try and send a txt, "error sending message" and then it'll pop me off the network. I'll reconnect after a few seconds, but it's still annoying as shiz.

    I've already uninstalled the two files needed (Sticky AVN file & something else) and removed surrealnetworks-com/repo from my sources. Is there anything else I need to remove?

    I'm using an iTurboSim3 that I got off eBay. The seller suggested using iWorld, but that didn't work either. It was working fine until I did this proxy hack thing.

    It seems a lot of people are having SMS problems. I think my next move will be to restore & rejailbreak. Does anyone have any other suggestions? Any other files I should remove?

    thanks a lot,
    mikelite

  2. #2
    so, I reset it back to zero and started the process over again. It worked for a few days, but now I'm having the same problems as before, just without the EDGE proxy hack installed. I'll try and send a txt, error sending message and then it'll kick me off. anyone have any ideas on what I should try? thanks a lot for looking.

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone ddfilms's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    SoCal (LA)
    Posts
    158
    Thanks
    38
    Thanked 19 Times in 15 Posts

    I am having the same issue. anyone have any ideas?

  4. #4
    well, I read over at HowardForums that it's a problem with the card. I contacted my seller and he's gonna replace it.

  5. #5
    are you sure its a problem with the card? im having the exact same problem...

    you can receive texts though right? because i only cant send them.

    how do i find out what kind of sim/unlocking method is on my iphone? i sent my iphone over to this store to do it, so i have no idea what they used...

  6. #6

  7. #7
    Quote Originally Posted by mikelite View Post
    well, I read over at HowardForums that it's a problem with the card. I contacted my seller and he's gonna replace it.
    you get it fixed mike?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •