+ Reply
Page 2 of 21 FirstFirst 1234 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 412

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: T Zones $5.99 proxy hack made easy=)

is a discussion within the

T-mobile

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
Yes i did add tzones to my phone plan. I called Tmobile and they said it should take anywhere from 2 hours to up to 72 hours to activate so
...
  1. #21
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Yes i did add tzones to my phone plan. I called Tmobile and they said it should take anywhere from 2 hours to up to 72 hours to activate so I'm going to wait a bit and see if it works later.

    ok so I waited and it works now!
    So happy This worked great!
    Last edited by coolmemin; 11-25-2007 at 08:56 PM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #22
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    86
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Quote Originally Posted by TheNosyt View Post
    P.S. YOUTUBE WILL NOT WORK WITH TZONES!!! just a little fyi. haha!
    This is incorrect, only the "search" function will not work. However any other youtube function works fine.

  3. #23
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    75
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by jim0068 View Post
    This is incorrect, only the "search" function will not work. However any other youtube function works fine.
    I believe you are mistaken. What i think is happening is simply your phone bookmarked the youtube "most played today" and "featured" while you were on Wi-Fi, then once you were actually off Wi-Fi, you tried watching those videos on YouTube, since it was bookmarked/history saved, it worked.
    I guarantee you try a fresh restart, without a wifi connection present, and try updating or getting the most played/featured list, it will not work.

  4. #24
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    59
    Thanks
    7
    Thanked 6 Times in 5 Posts

    This worked like a charm. Thanks so much!

  5. #25
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    plain genius.. works like a charm.. not sure about youtube but i dont really use it unless im in wifi..

  6. #26
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    hey, so after we do that it's suppose to connect through EDGE, instead of wi-fi? does it make a difference?

  7. #27
    iPhone? More like MyPhone gastonm's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    123
    Thanks
    41
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Thanks!! This worked perfectly and easily!

  8. #28
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default help
    hey can anyone help me out? i did the steps but doesnt seem to work?

  9. #29
    Green Apple iamnokiller's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    San Francisco
    Posts
    45
    Thanks
    58
    Thanked 18 Times in 10 Posts

    Awesome! Finally! I was never able to get any of the other EDGE guides to work right, I thought it was a lost cause until this!!!!!!!!!! YES!

  10. #30
    Dom
    Dom is offline
    Green Apple Dom's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    This sounds great, does anyone know if there is anything like this for people who live in the UK?

  11. #31
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Nice and eazy
    Good Instruction thanks a bnch

    Sweet and easy bud thanks a bunch
    Last edited by shawnstoy; 11-29-2007 at 12:26 PM. Reason: Automerged Doublepost

  12. #32
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Does it still work now (Nov29 23:24)?
    I applied the TMobileWeb($5.99) and followed the instructions here. But I can only connect to http://wap.myvoicestream.com/ for now... For other websites, it always shows "internal error You do not have access to the site in www.XXXXXX.com"

    Any ideas?

  13. #33
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Broke wifi
    Seems incompatible with my wifi. After intslling in Safari I get "Safari can't open the page because it can't find the server" None of the other apps can connect either. I'm thinking with all the success people are claiming, it must be unique to my hardware. I'm using an actiontec router. Does anyone know how I might be able to modify preferences.plist to get this working right for me? My wifi works once I uninstalled with Installer (I was happy to see it does backup preferences.plist).

  14. #34
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Dutchess County, NY
    Posts
    102
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 9 Posts

    Quote Originally Posted by thegrid View Post
    Does it still work now (Nov29 23:24)?
    I applied the TMobileWeb($5.99) and followed the instructions here. But I can only connect to http://wap.myvoicestream.com/ for now... For other websites, it always shows "internal error You do not have access to the site in www.XXXXXX.com"

    Any ideas?
    Give it a little time, T Mobile might take more then 24 hours to switch you over to T Zones. Patience.

    Quote Originally Posted by Adsum View Post
    Seems incompatible with my wifi. After intslling in Safari I get "Safari can't open the page because it can't find the server" None of the other apps can connect either. I'm thinking with all the success people are claiming, it must be unique to my hardware. I'm using an actiontec router. Does anyone know how I might be able to modify preferences.plist to get this working right for me? My wifi works once I uninstalled with Installer (I was happy to see it does backup preferences.plist).
    Your doing it wrong. Enter the link on the sources section of installer app NOT safari.
    Last edited by JD914; 11-30-2007 at 02:35 AM. Reason: Automerged Doublepost
    OG iPhone, iPhone 3G, iPhone 4 and hopefully iPhone 2012 =)

  15. #35
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    90
    Thanks
    2
    Thanked 14 Times in 8 Posts

    One of the phones here is getting the "internal error", and sporadic internet access. The edge symbol is always there, but it's hit or miss whether it will connect. I applied the usual patches from surreal so I'm not sure what the problem is.

  16. #36
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    @JD914

    I did do it through installer. What I mean is, after installing "T-mobile T-Zones Proxy" from the Surreal Networks source via installer, it screws up my wifi connection on the iPhone. The result is when I try to load a page in Safari, I get the message "Safari can't open the page because it can't find the server". I also get other failure messages from all of the other apps that require an internet connection. I don't get edge where I'm doing the mod so I don't know if the mod works in that respect. I've tried turning wifi off and then back on again.

    Now I guarantee I will not be the only one to have this problem. If you look at the preferences.plist file you'll see it is quite a bit different from the original. I'm using 1.1.2 so that's the preferences.plist I'm comparing it to. The original is about a third larger in size. I think something is either changed or missing that is needed to get it to work with my router. If that's the case, I suspect people will find they run into trouble other places, even if it works at home.

    I was able to get everything working correctly by removing the preferences.plist that the this mod uses and replacing it with an edited version of the original. I followed the edit instructions here: http://limitededitioniphone.com/t-mo...-edge-settings

    After editing preferences.plist I needed to change its permissions to 644 in order to get it to work. Just to check, I uninstalled the "T-mobile T-Zones Proxy" mod via Installer and reinstalled it to see if maybe it was a permissions thing. I did find that it installs with 0 permissions so that alone would seem to make it not work, but changing the permissions didn't fix it. Re-installing my edited version of preferences.plist fixed it.

    End result, after walking half a mile to a location where I get edge, test confirms it works with my edited preferences.plist combined with the proxy.pac that the mod in this thread installs.

  17. #37
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i cant get it to work =[ i have lost all hope in getting my edge to work with my tmobile card and im pretty much paying for tzone for nothing =[ somebody helpp meeeeee

  18. #38
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default specify where you are stuck
    @inK420

    First a short rant. You shouldn't expect to get a quality answer to a half @ss question.

    In other words, we need more info to help you out. What have you done up to this point? What is it that seems to be not working?

  19. #39
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i had install the proxy t-mobile through installer.app and set the edge to wap.voicestream.com and install the sticky APN and reboot but it's seen like it's not working the edge is runing but every site i go to said internal error You do not have acces to the site in xxxxx anyone tell me what's goin on and how to make it work thankz i'm using 1.0.2 thankzYOu

  20. #40
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i got a iphone as present from my uncle who bought 2x and gave me one (iThank him alot), and i have tmobile and i decided to unlock it and got my tmobile card in there than the next step was to get edge setup i dowgraded to 1.1.1 (originaly 1.1.2 out the box)and i tried all the ways possible to get it to work but i cant seem to get the E from edge to show up nevertheless connect.... i also had a cingular card in my phone ( gfs sim card) and couldnt get the E to show up or get the internet to work im thinking it is possibly defective i even attempted the lastest proxy hack on the first page of tmobile carriers! please helpp! i will much appreciate it!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts