Results 1 to 15 of 15

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Custom O2 UK Carrier Logo Problems

  1. #1
    Default Custom O2 UK Carrier Logo Problems
    Hey,

    Today I spenta few hours creating a custom carrier logo for O2-UK in Photoshop and playing with SSH

    I compleetly overwrote the:
    Default_CARRIER_O2-UK.png
    FSO_CARRIER_O2-UK.png

    with my custom files:
    [email protected]
    [email protected]

    That was all fine, but i wanted it to work with winterboard so i continued to add the folders to my themes folder:
    O2 Carrier Logo [HD].theme/Bundles/com.apple.O2_UK
    [email protected]
    [email protected]

    I can then tick my carrier bundle in winterboard and it works (See Screenshot 1) I have my custom carrier working great

    My problem is that when ever i open an app it defaults to the normal O2 - UK carrier text (See Screenshot 2) and i don't know why

    Any one know how i can fix this and stop it from changing so i can keep using it through winterboard rather than replacing the default files

    Thanks

    Dan
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Screenshot1.jpg 
Views:	849 
Size:	307.2 KB 
ID:	463772   Click image for larger version. 

Name:	Screenshot2.jpg 
Views:	562 
Size:	216.6 KB 
ID:	463773  

  2. #2
    Hmmm, not sure bro, im also trying to make a hi-res icon for ios4 but struggling,
    did you put your files in:
    system/..../..../carrier bundles

    or var/mobile/library/carrier bunder etc?

    also what sizes did you use?


    Like A Boss

  3. #3
    At the current moment in time I have it in the winterboard theme location and in the var/mobile/.../carrierbundles etc

    Because that makes it work all the time I just can't turn it on and off in winterboard I would have to ssh in and take the files out or use ifile

  4. #4
    ok, but what size etc? do you have the psd? as when ever i create a logo, it a bad picture. what size images did you make?

    Also noticed the @2x doesnt work for me, does it you?


    Like A Boss

  5. #5

  6. The Following User Says Thank You to BMXer Dan For This Useful Post:

    metaljay (08-14-2010)

  7. #6
    i still cannot get the @2x to work for me.

    Could you try make me a quick logo?

    use font 'Edwardian Script ITC' and write 'J' size '1.25 pt' and 'ordan' size '2.25 pt' so it reads Jordan and looks proportional
    Every time i try it, the letter become square and pixelated.

    ill be so greatful if you can help
    Last edited by metaljay; 08-14-2010 at 11:14 AM.


    Like A Boss

  8. #7
    That font also pixelates a lot for me too, probably not the best font to use for such a small image

    Where are you placing your files?
    also the image below shows how my directory looks when i ssh into it
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	132 
Size:	34.7 KB 
ID:	464263  

  9. The Following User Says Thank You to BMXer Dan For This Useful Post:

    metaljay (08-14-2010)

  10. #8
    i try either locations, neither accept the @2x image
    i cant explain it :S

    Can you make me one that just says 'Jordan'? same colours as your

    thx bro


    Like A Boss

  11. #9
    http://modmyi.com/forums/windows-spe...photoshop.html

    this is the tutorial made by MMi them selves that i used to create my carrier logo i obviously just used my own idea and the size i said above

  12. #10
    i no how to make them, its just the @2x that doesnt work for me

    ah well thanks anyway m8


    Like A Boss

  13. #11
    if you want just plain text why not use an app that changes your strings?

  14. #12
    nar, i wanted 1 with a cool font without changing the system font,

    ive not deleted my files from both places by mistake lol


    Like A Boss

  15. #13
    did you ever find a fix?


    Like A Boss

  16. #14
    @metaljay - I placed my @2x files in /var/mobile/library/carrier bundle.bundle and removed the original logos out of this folder, then pastes in the new ones

    As for Dan. Mine work inside Apple Apps but fail when I open 3rd party ones forcing them back to O2-UK

  17. #15
    No sorry man, I haven't.

    If I do, I will post it here, but by the looks of it since your the only one accept Beej2211 (whicih is my friend) who has posted I don't think I will get a fix to this

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •