Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: tried to change Carrier logo, but wont work for my Carrier

  1. #1
    Lightbulb tried to change Carrier logo, but wont work for my Carrier
    Hi,
    Tried to change my carrier logo default_CARRIER.. & FSO_CARRIER ... but it just won't work. Keeping ATT woudn't change the logo, so it tried to change the name of the file to my provider's name with and without caps, still didn't work.
    Any ideas why?


    PS: tried to search this in the forum, but i have had no luck. Sorry if this is a double post.

  2. #2
    Retired Moderator soulthoughts's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tacoma, WA
    Posts
    3,097
    Thanks
    333
    Thanked 603 Times in 506 Posts

    Quote Originally Posted by SAO View Post
    Hi,
    Tried to change my carrier logo default_CARRIER.. & FSO_CARRIER ... but it just won't work. Keeping ATT woudn't change the logo, so it tried to change the name of the file to my provider's name with and without caps, still didn't work.
    Any ideas why?


    PS: tried to search this in the forum, but i have had no luck. Sorry if this is a double post.
    First make sure you have a logo to replace the default carrier logos. Use ibrickr to delete the existing logos on your iphone. Last upload the correctly named logos using ibrickr to the same folders where you deleted the original ones.

  3. #3
    I have the same prob.
    Overwrote all with mine :P
    And tried customize
    none work

  4. #4
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    42
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 2 Posts

    Same here, and and mine shows Blue... really annoying have a cool logo ready to go

  5. #5
    Quote Originally Posted by SAO View Post
    Hi,
    Tried to change my carrier logo default_CARRIER.. & FSO_CARRIER ... but it just won't work. Keeping ATT woudn't change the logo, so it tried to change the name of the file to my provider's name with and without caps, still didn't work.
    Any ideas why?


    PS: tried to search this in the forum, but i have had no luck. Sorry if this is a double post.
    Who is your actual carrier for the phone? What I did since mine isn't AT&T, there should be 4 other carriers in the phone itself. Example like default_Vodafone or default_T-Mobile, I changed those out instead and replaced those. Which ever one is your carrier should be changed out with that name.

  6. #6
    What if your carrier isn't one of those 4?

  7. #7
    I say, back up all four of them and change all four them, it has to connect to one of them.

  8. #8
    I am a Rogers user, had the same problem - check here for the possible solution:

    http://modmyi.com/forums/showthread.php?t=6727

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •