+ Reply
Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Summerboard Themes Location?

is a discussion within the

Skinning / Themes Discussion

forums, a part of the

Design and Media For the iPhone / iPod Touch

section;
Alright, I just installed a bunch of themes for summerboard, but not all of them were showing up. So I SSH'd in to try and locate where the ones that
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    23
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Summerboard Themes Location?
    Alright, I just installed a bunch of themes for summerboard, but not all of them were showing up. So I SSH'd in to try and locate where the ones that were showing were located. But I can't find them anywhere.

    The ones that are NOT showing up in summerboard are in here:
    /private/var/root/Library/SummerBoard/Themes

    So does anyone have any idea where the right directory is?

  2. #2
    Green Apple xxiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    city of sin
    Posts
    35
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    /private/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes

  3. The Following User Says Thank You to xxiii For This Useful Post:

    evilp8ntballer7 (04-17-2008)

  4. #3
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    87
    Thanks
    7
    Thanked 26 Times in 7 Posts

    this was also my question! thanks!

    btw, do you know where the customize folder is located at?

  5. The Following User Says Thank You to jekyoo_style For This Useful Post:

    Don_amr (02-16-2008)

  6. #4
    iPhone? More like MyPhone cockyjeremy's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    huntington, wv
    Posts
    203
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Quote Originally Posted by xxiii View Post
    /private/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes
    I tried this and it did help SOME themes work that didn't before.. but some still just show up as my default themes. Any ideas what i'm doing wrong?

    UPDATE.. i'm almost positive it's that the themes need to be CHMOD'd to 755 from 644.. however.. it's not letting me change it for some stupid reason.. GRRR.. anyone know why?
    Last edited by cockyjeremy; 02-13-2008 at 06:15 PM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts