+ Reply
Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Customize not working?

is a discussion within the

Skinning / Themes Discussion

forums, a part of the

Design and Media For the iPhone / iPod Touch

section;
I downloaded the Apple image set for Customize. (I've used the Apple set before on 1.0.2, but I'm now on 1.1.1, and using Customize 1.13) When I open Customize and
...
  1. #1
    iPhone? More like MyPhone mcdj's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    192
    Thanks
    148
    Thanked 23 Times in 20 Posts

    Default Customize not working? EDIT: Nevermind.
    I downloaded the Apple image set for Customize. (I've used the Apple set before on 1.0.2, but I'm now on 1.1.1, and using Customize 1.13)

    When I open Customize and try to change the carrier logo, the Apple icon isn't there, nor are any of the other Apple images in the other areas (battery, wifi, etc.) Furthermore, if I open Finder, I can see an AppleImages folder in Customize but there's nothing in the folder.

    Anyone else getting this?

    thx

    EDIT: I installed the wrong image set. I thought the Apple set had the little apple carrier icon...it's the designer set. Doh.
    Last edited by mcdj; 11-07-2007 at 10:15 AM.
    I'm so glad I don't have to meet The Internet People.

  2. #2
    Livin the iPhone Life Reako's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,683
    Thanks
    31
    Thanked 182 Times in 126 Posts

    Lmao. You're one of a kind man.

    Reako

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts