+ Reply
Results 1 to 13 of 13

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Can't post images?

is a discussion within the

Site Suggestions | Feedback

forums, a part of the

Chit Chat

section;
Hey guys not sure where to post this looked all over web site mmi & mmi app & saw no area for support so ill start here...I have not been
...
  1. #1
    Green Apple 69Boots10's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    68
    Thanks
    23
    Thanked 15 Times in 9 Posts

    Default Can't post images?
    Hey guys not sure where to post this looked all over web site mmi & mmi app & saw no area for support so ill start here...I have not been able to upload photos (screenshots) of my iPhone to a theme forum I'm subscribed to any suggestions/help is appreciated!

  2. #2
    Super Moderator Cowboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Owasso,OK
    Posts
    30,667
    Thanks
    1,049
    Thanked 3,865 Times in 2,205 Posts

    Edit
    Last edited by Cowboy; 06-26-2013 at 10:00 AM.
    Follow me @LoganWesterman

    Need Your iPhone Unlock Click HERE or Here
    Needs Your iPhone Fixed Pm Me!
    Have a question about Jailbreaking Pm Simon, Annie, Or just about any other member on here

  3. #3
    Super Galactic Moderator Orby's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Omicron Persei Eight
    Posts
    5,680
    Thanks
    40
    Thanked 570 Times in 521 Posts

    Well, I am not an Administrator, but as far as I can tell your account should be totally okay to post images as either [IMG] links or attachments...

    Also, just moving this on over to a place where hopefully our Administration corps will be more likely to see it.

    Sorry for all the hassle!

  4. #4
    Green Apple 69Boots10's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    68
    Thanks
    23
    Thanked 15 Times in 9 Posts

    Hey thnx! I knew it wasn't admin but thought the fantastic world of mmi could help out!! Thank again

  5. #5
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,403
    Thanks
    3,700
    Thanked 9,598 Times in 5,890 Posts

    Quote Originally Posted by 69Boots10 View Post
    Hey thnx! I knew it wasn't admin but thought the fantastic world of mmi could help out!! Thank again
    How are you trying to post an image, are you using a host like Tinypic or PhotoBucket? Or are you posting as an attachment form your computer?

  6. #6
    Green Apple 69Boots10's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    68
    Thanks
    23
    Thanked 15 Times in 9 Posts

    Well what I'm trying to do is post a pic within the reply to topic photo button and its just a screenshot of my phone which I've been able to do before but all of a sudden wont let me

  7. #7
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,403
    Thanks
    3,700
    Thanked 9,598 Times in 5,890 Posts

    Quote Originally Posted by 69Boots10 View Post
    Well what I'm trying to do is post a pic within the reply to topic photo button and its just a screenshot of my phone which I've been able to do before but all of a sudden wont let me
    Then I would have to guess that it's an issue with either your phone or the app. If your using the MMi app, I would perhaps delete it and then re-install.
    It's not a site issue, as myself as well as 100's of others do it on all the time.
    Sorry your having an issue, let's try to figure it out.

  8. #8
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,331
    Thanks
    6,707
    Thanked 15,006 Times in 6,921 Posts

    The MMi app has a bug with uploading pics from time to time. If you are jail broken iCleaner can usually fix it. Or you can go in the MMi app settings and clear cache. Then uninstall the app and reinstall it.

  9. #9
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,403
    Thanks
    3,700
    Thanked 9,598 Times in 5,890 Posts

    ^I haven't had the problem with the app in quite a while, wasn't aware that it was still an issue. Huh!
    Hopefully what you suggested will cure her issue.

  10. #10
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,331
    Thanks
    6,707
    Thanked 15,006 Times in 6,921 Posts

    It happens to me randomly every few months or so. Clearing the cache and reinstalling has always fixed it for me.

  11. #11
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,403
    Thanks
    3,700
    Thanked 9,598 Times in 5,890 Posts

    Quote Originally Posted by Simon View Post
    It happens to me randomly every few months or so. Clearing the cache and reinstalling has always fixed it for me.
    That would be it, I am so OCD that I clear cache at least once a week, I can't remember that last time I had this issue.

  12. #12
    Green Apple 69Boots10's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    68
    Thanks
    23
    Thanked 15 Times in 9 Posts

    EXCELLENT mmi peeps! I will def try this! Thank for everyone's help & will let y'all know how it goes

    ImageUploadedByModMyi1372302551.466606.jpg

    YEEEE-HAWWW!! That worked y'all! THANX SO MUCH 4 tha help!! Luv this community!!
    Last edited by 69Boots10; 06-26-2013 at 09:09 PM.

  13. #13
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,403
    Thanks
    3,700
    Thanked 9,598 Times in 5,890 Posts

    Sweet, glad your all better.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts