+ Reply
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 61 to 71 of 71

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: So slow

is a discussion within the

Site Suggestions | Feedback

forums, a part of the

Chit Chat

section;
I'm not sure how to run a trace route
...
  1. #61
    Livin the iPhone Life mr.sparky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On the open sea
    Posts
    1,326
    Thanks
    597
    Thanked 221 Times in 155 Posts

    I'm not sure how to run a trace route

  2. #62
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,282
    Thanks
    3,668
    Thanked 9,533 Times in 5,851 Posts

    Quote Originally Posted by mr.sparky View Post
    I'm not sure how to run a trace route
    follow this link

  3. #63
    Livin the iPhone Life mr.sparky's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    On the open sea
    Posts
    1,326
    Thanks
    597
    Thanked 221 Times in 155 Posts

    Thanks google is my friend. I need to update my cp I'm using windows again.

  4. #64
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    30,282
    Thanks
    3,668
    Thanked 9,533 Times in 5,851 Posts

    start/run/ type cmd/enter/type tracert space modmyi.com/enter
    then right click/select all/ paste to forum.

  5. #65
    iPhone? More like MyPhone Scooterpig's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    282
    Thanks
    32
    Thanked 81 Times in 73 Posts

    I also have had extremely slow response this morning here and ended up getting database errors. here's my tracert if any help at all, event though site now appears to be back to sorta normal -

    Code:
    C:\>tracert modmyi.com
    
    Tracing route to modmyi.com [67.212.166.243]
    over a maximum of 30 hops:
    
      1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  home.gateway [192.168.1.254]
      2    28 ms    28 ms    28 ms  201.2.96.58.exetel.com.au [58.96.2.201]
      3    27 ms    27 ms    28 ms  vlan202.33bhc76f000.optus.net.au [59.154.44.77]
    
      4   200 ms   200 ms   199 ms  203.208.192.241
      5   210 ms   208 ms   225 ms  203.208.169.30
      6   201 ms   202 ms   202 ms  tge3-1.ar1.sfo1.us.nlayer.net [69.22.143.114]
      7   217 ms   216 ms  1517 ms  tge1-1.ar1.slc1.us.nlayer.net [69.22.142.98]
      8   249 ms   249 ms   250 ms  xe-2-1-0.cr1.ord1.us.nlayer.net [69.22.142.101]
    
      9   254 ms   263 ms   268 ms  po6.ar1.ord1.us.scnet.net [69.31.111.58]
     10   250 ms   249 ms   249 ms  61.po1.ar1.ord6.us.scnet.net [75.102.3.226]
     11   251 ms   250 ms   250 ms  as32475.tge1-3.ar1.ord6.us.scnet.net [75.102.4.2
    54]
     12   253 ms   250 ms   257 ms  . [69.175.1.250]
     13   250 ms   250 ms   254 ms  17.97.198.99.no-rdns.ord02.singlehop.net [99.198
    .97.17]
     14   256 ms   250 ms   250 ms  csw00.ord02.singlehop.net [216.104.35.220]
     15   249 ms   249 ms   249 ms  243.166.212.67.no-rdns.ord02.singlehop.net [67.2
    12.166.243]
    
    Trace complete.
    
    C:\>

  6. #66
    Retired Moderator bhz1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Southeastern Pennsylvania
    Posts
    2,533
    Thanks
    93
    Thanked 363 Times in 273 Posts

    Was much faster yesterday but a bit slow today, although not as bad as earlier in the week.
    Here's my traceroute:
    Traceroute has started ...

    traceroute to modmyi.com (67.212.166.243), 64 hops max, 40 byte packets
    1 Wireless_Broadband_Router (192.168.1.1) 1.930 ms 4.531 ms 0.936 ms
    2 L100.PHLAPA-VFTTP-18.verizon-gni.net (72.78.117.1) 22.714 ms 7.003 ms 7.130 ms
    3 P3-1.PHLAPA-LCR-02.verizon-gni.net (130.81.39.58) 7.539 ms 8.418 ms 7.059 ms
    4 so-5-0-0-0.PHIL-BB-RTR2.verizon-gni.net (130.81.29.210) 7.771 ms 8.640 ms 8.134 ms
    5 so-0-2-0-0.NWRK-BB-RTR2.verizon-gni.net (130.81.7.186) 9.987 ms 18.875 ms 10.372 ms
    6 130.81.17.215 (130.81.17.215) 16.621 ms 18.953 ms 17.777 ms
    7 130.81.14.42 (130.81.14.42) 16.873 ms 18.814 ms 17.752 ms
    8 ae0.cr1.ewr1.us.nlayer.net (69.31.95.141) 17.333 ms 18.908 ms 17.256 ms
    9 xe-4-1-0.cr1.ord1.us.nlayer.net (69.22.142.41) 35.024 ms 34.432 ms 37.868 ms
    10 po6.ar1.ord1.us.scnet.net (69.31.111.58) 35.160 ms 36.105 ms 34.680 ms
    11 61.po1.ar1.ord6.us.scnet.net (75.102.3.226) 34.853 ms 35.143 ms 35.614 ms
    12 as32475.tge1-3.ar1.ord6.us.scnet.net (75.102.4.254) 34.700 ms 34.292 ms 34.567 ms
    13 (69.175.1.250) 35.781 ms 46.148 ms 37.145 ms
    14 17.97.198.99.no-rdns.ord02.singlehop.net (99.198.97.17) 37.116 ms 36.126 ms 35.695 ms
    15 csw00.ord02.singlehop.net (216.104.35.220) 34.691 ms 36.456 ms 34.969 ms
    16 * * *


    If I've helped you, you can help me by clicking on that Thanks button.
    iPhone, the Swiss Army knife of the 21st Century.

  7. #67
    Owner / Founder - ModMyi
    aka poetic_folly
    Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,473
    Thanks
    568
    Thanked 4,798 Times in 1,222 Posts

    Yah we're still debugging looks like... growing pains.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  8. The Following User Says Thank You to Kyle Matthews For This Useful Post:

    blkcadi (05-22-2009)

  9. #68
    Retired Moderator A Retired Mod's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,642
    Thanks
    656
    Thanked 765 Times in 592 Posts

    ????

  10. #69
    iPhone? More like MyPhone Scooterpig's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    282
    Thanks
    32
    Thanked 81 Times in 73 Posts

    Sorry if being a pain but in case you're not aware, there is now some forum issues that have sprung up.

    Speed has improved and almost back to normal for me at the moment, but the Mark All Forumns Read isn't working, the last post isn't working in forum view, Quote Reply not working & attachments playing up. Not sure if there are others and also not sure if you've turned something off, but just for your info..

    EDIT: seems to have now sorted itself out for these problems!
    Last edited by Scooterpig; 05-23-2009 at 04:52 AM.

  11. #70
    iPhone? More like MyPhone fletch33's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Under a Rug
    Posts
    268
    Thanks
    3
    Thanked 26 Times in 18 Posts

    looking forward to increased speed. this forum is great but it is MUCH slower to load pages than any other forum i frequent and some have a lot more traffic than they do here.

    it has been that way for a long time. sometimes it gets worse but even when its at its peak its slow.

    why is that?

    thanks
    "i believe louisiana is the pelican state"

  12. #71
    Green Apple Dumba's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Algarve, Portugal
    Posts
    82
    Thanks
    49
    Thanked 15 Times in 9 Posts

    Thought I mention it, I have to reload every page 2 or3 times, to see anything, otherwise it says done at the bottom, and all I see is the header and an empty grey space, in which I can search for all sorts in the Header, lol. So I usually refresh, and refresh again. That is going for a while, I use Win XP SP3 , and have no problems with the ModMy sister sites. just here.
    Not meant as criticism, but as feedback.
    Thanks for all the hard work.

    Please do not kiss, or lick, the Monitor.

+ Reply
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts