Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Being redirected to different sites?

  1. #1
    Default Being redirected to different sites?
    Hello. For some reason, whenever I click on any link to go to any part of these forums, I seem to be redirected to another site as well. Say if I click on 'Post New Thread' I'll be directed to the page to post a new thread, but a second after that it will redirect me to another site, so I find myself either stopping the redirect manually or having to go back several times and then stopping it.

    Just wondering if it was only me experiencing this and how I might be able to go around and stop it.

    Thanks.

  2. #2
    Retired Moderator dale1v's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    3,786
    Thanks
    335
    Thanked 395 Times in 268 Posts

    what site is it? What browser/OS?

  3. #3
    My iPod is a Part of Me bteamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    California
    Posts
    1,685
    Thanks
    36
    Thanked 112 Times in 86 Posts

    Never had nor heard of this problem. So, I dunno what to tell you... :/
    Quote Originally Posted by bhz1 View Post
    LOL! DOesnt everyone know that only real women know how to handle a stick?
    Quote Originally Posted by ALL DAY View Post
    As long as Miguel can blow...he's straight.
    Quote Originally Posted by bhz1 View Post
    I dread that first dusting of the white stuff.
    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    ready for a romp buddy? ohhhhhhhhhhhhhhhhh

  4. #4
    Yeah, you gotta bug in your browser bro....its not this site. Got any anti-adware software?

  5. #5
    I'm using Mac OS X, Firefox 3. For some reason I'm redirected to a bunch of different sites and strangely, this is the only forum it happens on.

    It seems like they're ads for sites.

  6. #6
    My iPod is a Part of Me bteamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    California
    Posts
    1,685
    Thanks
    36
    Thanked 112 Times in 86 Posts

    Does a cookie and a cache clear do anything? Would that even help?
    Quote Originally Posted by bhz1 View Post
    LOL! DOesnt everyone know that only real women know how to handle a stick?
    Quote Originally Posted by ALL DAY View Post
    As long as Miguel can blow...he's straight.
    Quote Originally Posted by bhz1 View Post
    I dread that first dusting of the white stuff.
    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    ready for a romp buddy? ohhhhhhhhhhhhhhhhh

  7. #7
    Hmmm, its really hard to say what the problem is....cause it seems your the only one with that problem. I'll ask around though.

  8. #8
    Moderator Admin Broomhead's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Outside Chicago IL
    Posts
    17,809
    Thanks
    676
    Thanked 1,983 Times in 1,362 Posts

    I'm running OSX 10.5.6 and FireFox 3.0.7 and never had this problem...very strange tho

  9. #9
    Owner / Founder - ModMyi
    aka cash7c3
    Cody Overcash's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,934
    Thanks
    340
    Thanked 15,286 Times in 652 Posts

    try a different browser? reinstall fire fox? uninstall any extra firefox extensions? I'm 99.9999etc% positive the error is not on our end

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •