+ Reply
Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Search not working right?

is a discussion within the

Site Suggestions | Feedback

forums, a part of the

Chit Chat

section;
When you go search it only searchs for a word or two out of what was typed and says it is not using thoses words because they are highly used
...
  1. #1
    My iPhone is a Part of Me JAG2621's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Alabama
    Posts
    510
    Thanks
    20
    Thanked 58 Times in 45 Posts

    Default Search not working right?
    When you go search it only searchs for a word or two out of what was typed and says it is not using thoses words because they are highly used words. Then you get results that are nowhere near what you are seaching for because it only searches for one word out of what you typed and makes it VERY hard to find anything. What is up with that? It makes searching harder. Is there something i am missing or what is the deal? If it will not serch for the words that are typed in then what is the use. Maybe someone could pm me and explain.


    Update: as told in the following replys you can put an asterisk in front and behind the words and they have to be at least three letters long. And by the way i love the new site!
    Last edited by JAG2621; 11-14-2008 at 01:28 PM.
    If anything was usefull a thanks would be great!

  2. #2
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    Thx for the notice. We'll take a look at it.

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me iGuy's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hampshire, UK
    Posts
    539
    Thanks
    48
    Thanked 63 Times in 58 Posts

    Try putting an asterisk (*) in front & behind each word. Not sure why but that seems to work.
    Last edited by iGuy; 11-13-2008 at 04:10 PM. Reason: Watched too many cartoons! :-)

  4. The Following User Says Thank You to iGuy For This Useful Post:

    JAG2621 (11-14-2008)

  5. #4
    Owner / Founder - ModMyi
    aka cash7c3
    Cody Overcash's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,893
    Thanks
    340
    Thanked 15,269 Times in 652 Posts


  6. The Following User Says Thank You to Cody Overcash For This Useful Post:

    JAG2621 (11-14-2008)

  7. #5
    Owner / Founder - ModMyi
    aka poetic_folly
    Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,473
    Thanks
    568
    Thanked 4,797 Times in 1,222 Posts

    This should be all fixed. Back to using Google Custom Search - which works much better. The * after term should no longer be necessary except within forums ("Search this Thread," "Search this Forum," etc).
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  8. #6
    Retired Moderator bhz1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Southeastern Pennsylvania
    Posts
    2,533
    Thanks
    93
    Thanked 363 Times in 273 Posts

    I can't believe I forgot about this. Just had to restore because of the SBSettings brightness toggle issue and searched and did not find. UGH! Its been THAT kind of week, AGAIN!


    If I've helped you, you can help me by clicking on that Thanks button.
    iPhone, the Swiss Army knife of the 21st Century.

  9. #7
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    79
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Quote Originally Posted by poetic_folly View Post
    This should be all fixed. Back to using Google Custom Search - which works much better. The * after term should no longer be necessary except within forums ("Search this Thread," "Search this Forum," etc).
    Will it be fixed for in-forum search?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts