+ Reply
Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Jailbroke 3GS with redsn0w 0.9.7b6 - What's wrong with Cydia?

is a discussion within the

redsn0w

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
Old bootrom 3GS on 4.2.1 jailbroken with redsn0w 0.9.7b6 on Mac The Cydia icon appears blank and it won't launch. Here's a video of what it does: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OC4dvENK6v0]YouTube - 3GS[/ame]
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    68
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default Jailbroke 3GS with redsn0w 0.9.7b6 - What's wrong with Cydia?
    Old bootrom 3GS on 4.2.1 jailbroken with redsn0w 0.9.7b6 on Mac
    The Cydia icon appears blank and it won't launch.
    Here's a video of what it does:
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OC4dvENK6v0]YouTube - 3GS[/ame]

    Any ideas what could be wrong, and how to fix it?

  2. #2
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,254
    Thanks
    6,616
    Thanked 14,806 Times in 6,884 Posts

    Are you sure you have old bootrom? Also why are you using the beta redsnow?

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    68
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Quote Originally Posted by x98car View Post
    Are you sure you have old bootrom? Also why are you using the beta redsnow?
    Yes, I'm 100% sure that it has the old bootrom, and I'm using the redsn0w beta because it can jailbreak 4.2.1.

  4. #4
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,254
    Thanks
    6,616
    Thanked 14,806 Times in 6,884 Posts

    redsnow 0.9.6rc8 can jailbreak 4.2.1. That is the latest version that isnt in beta.

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Run Redsn0w again and select boot tethered option. Cydia should then work.

  6. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i'm also on the old bootrom, used redsn0w 0.9.7b6, and got the same blank cydia issue. i can fix it if i do a tethered boot option from redsn0w, but it'll require me to do tethered boot always. because i'm on the old bootrom i'm thinking i shouldn't have to do tethered boot al the time. any thoughts?

    i had the same issue. using the old bootrom as well. but now i have to tethered boot all the time. any suggestions?
    Last edited by mandil; 01-17-2011 at 11:12 AM. Reason: Automerged Doublepost

  7. #7
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,254
    Thanks
    6,616
    Thanked 14,806 Times in 6,884 Posts

    Are yuo sure you are old bootrom? You should use idetector to make sure.

  8. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    yeap sure on the old bootrom. the problem might have been with redsn0w redsn0w 0.9.7b6. now trying 0.9.6rc8, and keeping my fingers crossed.

  9. #9
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,254
    Thanks
    6,616
    Thanked 14,806 Times in 6,884 Posts

    Make sure you say no to the new model question.

  10. #10
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    yeap its working now. the whole issue had to do with the beta version of redsn0w. i used the latest full release version and it worked like a dream.

  11. #11
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,254
    Thanks
    6,616
    Thanked 14,806 Times in 6,884 Posts

    Glad to hear it

  12. #12
    What's Jailbreak? zebsogo's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I Had the same problem so i ran the released Greenpois0n over the top of of it and now the cydia app has an icon and runs fine

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts