Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 41 to 60 of 155

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: error 1015

  1. #41
    I'm in recovery mode and I keep having the same problem Im running 10.4.11 with a 3g

  2. #42
    Hi x98car please send me custome firmware 4.2.1 for 3gs please i also want to activate it.Thanks

  3. #43
    pm me link too Thanks

  4. #44
    hi everyone, i am having the same problem and i dont have access to mac :-( help please

    can you send me the link please ? thank you

    Quote Originally Posted by j_rahman07 View Post
    yes i do.
    can you send me the link please? thank you
    Last edited by naloul; 12-21-2010 at 02:58 AM. Reason: Automerged Doublepost

  5. #45
    Quote Originally Posted by x98car View Post
    Check PM
    Please I've tried jailbreaking 3GS thru redsnow n I ticked ipad baseband I'm new to this jailbreak thing I'm trying to jailbreak iPhone for my sis... I think I just broke it help me please!!!!!!

  6. #46
    Default same problem
    98-i have the same problem, keep getting the error 1015 im on 3gs bb 6.15.0. please send me the link thanks for your help

  7. #47
    I am super dumb and think I broke my iPhone too! I have 3g firmware 4.2and baseband 6.15. My phone is stuck on recovery loop. I even took it to apple and they just tried to restore. I have tried redsnow to jailbreak and teathered. If anyone can help me because I am computer stupid!! Would even pay

  8. #48
    What's Jailbreak? RyanEM's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hey Everyone,

    I have tried all of the steps you have listed multiple times, and to no success. The difference is I keep getting the "conect to i-tunes" screen with the USB cable and itunes logo on it. My phone was unlocked and on 4.2.1 for a while, and worked perfectly until it got dropped, and then it slowed down. I tried to use redsnow, and now my phone is totally locked. I have all of the custom firmware files, latest redsnow and nothing works!!!! Can anyone give a few extra pointers? Whenever I try the tethered boot, I get a multicolored pineapple that doesn't do a thing!!!

  9. #49
    Same experience as ryanEM Any help appreciated!!!! PLEASE!!!!

  10. #50
    Unhappy help me
    Hi 98... I am using iPhone 3GS. I installed redsnow and jailbroke it successfully. while unlocking it, it asked for reboot. and it just stuck at the apple logo. when i tried to restore it i get the 1015 error. I do not have access to a mac. You are my only hope. Can you please let me know how to fix this
    Thanks a lot in advance.

  11. #51
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,589
    Thanks
    6,853
    Thanked 15,273 Times in 7,007 Posts

    If you have new bootrom you need to boot tethered with redsnow when rebooting. That is why you got stuck at apple logo. You didnt have to restore. Now that you have though you need a custom firmware to restore to.

  12. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    kevvinz (12-22-2010)

  13. #52
    Thanks so much 98... That worked like a charm ... You just saved me from carrying around a very expensive piece of paperweight

  14. #53

  15. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    kevvinz (12-22-2010)

  16. #54
    okay so i have a major prblm i read this post and see that x98car is a great help. i need help i have an iphone 3gs and it was on the 4.2.1 firmware well i unlocked it using redsn0w and it kept getting stuck at the apple logo on reboot so i tried restoring and now i get error code 1015 I've tried everything i even tried restoring using 4.1 but get a error code starting with a 3 but anyways i need help x98car please oh and i dont have access to a mac.
    Last edited by karanp27; 12-22-2010 at 03:59 PM.

  17. #55
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,589
    Thanks
    6,853
    Thanked 15,273 Times in 7,007 Posts

    You will need a custom 4.2.1 to restore to. BTW that getting stuck at the apple logo after rebooting means it is a tethered jailbreak. You didnt have to restore, you just had to boot tethered with redsnow.

  18. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    karanp27 (12-22-2010)

  19. #56
    i know i did boot tethered but when i downloaded ultrasn0w from cydia the phone froze, i tried booting it fron redsn0w and it didnt work so then i tried a restore and now its stuck.

  20. #57
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,589
    Thanks
    6,853
    Thanked 15,273 Times in 7,007 Posts

    Ok, so you will need a custom 4.2.1. Do you have access to a Mac?

  21. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    karanp27 (12-22-2010)

  22. #58
    no i left it at my other house but i have my dads windows 7 laptop

  23. #59

  24. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    karanp27 (12-22-2010)

  25. #60
    thanks for the file but when i tried to restore using that file it says an unknown error occurred(21)

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •