+ Reply
Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: SAM (Subscriber Artificial Module) Problems - Pwnage - Ultrasn0w

is a discussion within the

Pwnage

forums, a part of the

Jailbreak / Downgrading / Upgrading

section;
Hi! I can't seem to get my push notifications to work. Can somebody tell me what I'm doing wrong? Here are my details: iPhone 3G iOS 4.2.1 Jailbroken via PwnageTool
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default SAM (Subscriber Artificial Module) Problems - Pwnage - Ultrasn0w
    Hi!

    I can't seem to get my push notifications to work. Can somebody tell me what I'm doing wrong?

    Here are my details:

    iPhone 3G
    iOS 4.2.1
    Jailbroken via PwnageTool
    Unlocked via Ultrasn0w

    Modem Firmware: 04.26.08

    Carrier: T-Mobile U.S.


    Now, I've installed SAM (Subscriber Artificial Module) and can't seem to get it to work.

    Here's what SAM says:

    SAMState: Loaded OK

    More Information-
    ActivationState: WildcardActivated

    Subscriber Artificial Module-
    Enabled: ON
    Method: Auto Detect
    Disable Feedback: OFF
    Hide SAMPrefs Icon: OFF


    And, I've tried hitting every combination of the Activation Utils. But, nothing seems to work.

    Any advice would be greatly appreciated. Thanks!

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Fixed!
    I got it working.

    All it took was clicking BACKUP ACTIVATION and then RESTORE ACTIVATION within the SAM app.

    Thank you very much, Sam Bingner!!!!!!!!!!!


Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts