Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Cannot connect to Youtube after Pwnage 4.1 on iphone 4

  1. #1
    Default Cannot connect to Youtube after Pwnage 4.1 on iphone 4
    Has anyone encountered this problem? After I have loaded the custom firmware I created using Pwnagetool 4.1 on my iphone 4, I can't use Youtube. It always says "Cannot connect to youtube". Can anyone please let me know if your having the same issue like mine and how to fix it? thanks

  2. #2
    iPhoneaholic dotFIVE's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    California
    Posts
    494
    Thanks
    9
    Thanked 82 Times in 79 Posts

    There are issues with push and YouTube working when you hacktivate. It has to do with the certificates. The for sure way to solve this is to activate it with an official AT&T SIM. It can be unactivated or a friend's, doesn't matter. I just bought one off of Amazon for like 5 bucks and it works great.


    Sent from my iPhone using ModMyi

  3. #3
    Go to cydia and add source cydia.pushfix.info then search youtube fix

  4. The Following 2 Users Say Thank You to DevouredDreams For This Useful Post:

    imvirus (10-23-2010), militant (11-07-2010)

  5. #4
    I unchecked the "Activate phone" box when I was building my custom firmware and activated using the original ATT sim that came with my iphone when I bought it (using T-Mob right now). I had to do it this way in order to have Facetime to work. It must be a push issue or something else.

    Quote Originally Posted by silent six View Post
    Go to cydia and add source cydia.pushfix.info then search youtube fix
    Youtube fix #2 did the job. It works now. Thanks
    Last edited by imvirus; 10-23-2010 at 09:36 PM. Reason: Automerged Doublepost

  6. #5
    Quote Originally Posted by imvirus View Post
    I unchecked the "Activate phone" box when I was building my custom firmware and activated using the original ATT sim that came with my iphone when I bought it (using T-Mob right now). I had to do it this way in order to have Facetime to work. It must be a push is
    sue or something else.

    Youtube fix #2 did the job. It works now. Thanks
    Your welcome buddy

  7. #6
    Quote Originally Posted by DevouredDreams View Post
    Go to cydia and add source cydia.pushfix.info then search youtube fix
    Youtube fixed and iMessage still works, brilliant cheers!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •