+ Reply
Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: EDGD setting removed after every restart

is a discussion within the

Other Carriers (Not ATT or T-Mobile)

forums, a part of the

iPhone Modding

section;
- My phone keeps wiping my EDGE setting! - After I updated to 1.1.1, my EDGE setting is removed (to blank) after every power off/on cycle. My iPhone is unlocked
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default EDGD setting removed after every restart
    - My phone keeps wiping my EDGE setting! -

    After I updated to 1.1.1, my EDGE setting is removed (to blank) after every power off/on cycle.

    My iPhone is unlocked with anySIM, and my carrier is Fido. Any one experiencing the same problem (especially non T-mobile/AT&T users)?

    Thanks in advance!

    Update:
    found solution of my own problem
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=4375309
    Last edited by silverblack; 10-31-2007 at 02:51 PM. Reason: solution found

  2. The Following User Says Thank You to silverblack For This Useful Post:

    pqa (11-01-2007)

  3. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Theres also an app on the Installer list under Utilities. Its called Edgefix 1.1.1. Stops the EDGE settings from dissappearing after a reboot.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts