+ Reply
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 51 of 51

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Battery Control - yeahhh

is a discussion within the

Native iPhone / iPod Touch App Launches

forums, a part of the

3rd Party Apps For iPhone | iPod Touch

section;
What part looks different?
...
  1. #41
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,478
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    What part looks different?

  2. #42
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    276
    Thanks
    15
    Thanked 11 Times in 9 Posts

    Quote Originally Posted by StealthBravo View Post
    What part looks different?
    Silly me. I didn't turn on the premium features.

    Reinstallation solved the 'bug'.

  3. #43
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,478
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    ^ oh. Yea you have to select that in the beginning

  4. #44
    iPhone? More like MyPhone Stimpy5050's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    144
    Thanks
    0
    Thanked 47 Times in 32 Posts

    I've sent 1.0.1 to ModMyI to post. It should fix the issues you all are seeing, particularly the 1000% battery numbers. That seems to be unique to 3GS. Let me know if it works for you... I don't have a 3GS to test on.

  5. #45
    iPhoneaholic
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    477
    Thanks
    4
    Thanked 49 Times in 37 Posts

    worked before and now on my 3G.Only thing got an error on updating -said mv: cannot replace .../preferences/autohide.plist or someting like that, but it seems to work now

  6. #46
    iPhone? More like MyPhone Stimpy5050's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    144
    Thanks
    0
    Thanked 47 Times in 32 Posts

    Quote Originally Posted by tosbsas View Post
    worked before and now on my 3G.Only thing got an error on updating -said mv: cannot replace .../preferences/autohide.plist or someting like that, but it seems to work now
    Ignore that error. It's just a sloppy preinst script. It means nothing.

  7. #47
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    well i installed this.. but i cant find any sort of app icon or anything in settings.
    It installed successfully

  8. #48
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Colorado
    Posts
    569
    Thanks
    10
    Thanked 53 Times in 41 Posts

    It is listed in Settings.

  9. #49
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    well its not there...
    Im also using supreme preferences 3.0, would that make a difference?

  10. #50
    iPhoneaholic
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    477
    Thanks
    4
    Thanked 49 Times in 37 Posts

    no, I use that too. Its further down though,if not respring or reboot.If it installed it must be there

  11. #51
    iPhone? More like MyPhone Stimpy5050's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    144
    Thanks
    0
    Thanked 47 Times in 32 Posts

    Quote Originally Posted by tlxxxsracer View Post
    well its not there...
    Im also using supreme preferences 3.0, would that make a difference?
    Check and make sure that you have PreferenceLoader installed too. There seems to be an issue in Cydia not always installing all of the dependencies.

+ Reply
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts