Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Anyone have sound in NES 0.99.01 ???

  1. #1
    Default Anyone have sound in NES 0.99.01 ???
    Just upgraded from v .31, i have always had sound throug the "nosound" and "sound" commands in terminal. but this new version appears to have no sound in any games. am i missing something??

    the manual still lists the old technique as valid.

  2. #2
    Quote Originally Posted by bonefish View Post
    Just upgraded from v .31, i have always had sound throug the "nosound" and "sound" commands in terminal. but this new version appears to have no sound in any games. am i missing something??

    the manual still lists the old technique as valid.
    sound works fine for me, you may have to reinstall your .profile file..

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Yeah, it does this sometimes... I usually have to be careful to restart my iphone and kill mediaserverd BEFORE I launch Nes. If you launch it, start playing a game, and quit out and use nosound, it will not work and you will have to restart.

  4. #4
    why on earth would reinstalling my profile file work??

    anyways, tried to restart and use the command without using nes first, voila! works now, just have to remember this i guess

    thanks

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •