Results 1 to 10 of 10

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: BSD Subsystem

  1. #1
    Default BSD Subsystem
    How long does it take to install BSD Subsystem?

    It's been ten minutes and its only halfway.

  2. #2
    if your doing it via my 600kbs wifi about 2.5 minutes. so edge averages around 100kbs so..... Yeah.
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    Old School Gaming Matrix
    Deviant Art
    "Don't think you can, know you can"




  3. #3
    About that long. Make sure you don't hit the home button or you'll have to start all over. Should it take longer than 20mins hold down the home button to crash the app reboot and try again.

  4. #4
    After installing the BSD the terminal does not work correctly. Before the screen use to look like this sh-3.2# now it looks like this # and when you try to back space it goes forward and you can't delete. How can I fix this problem? I would like to run bitchx but I can't correct my errors.

    Thanks

  5. #5
    Quote Originally Posted by XFaega View Post
    After installing the BSD the terminal does not work correctly. Before the screen use to look like this sh-3.2# now it looks like this # and when you try to back space it goes forward and you can't delete. How can I fix this problem? I would like to run bitchx but I can't correct my errors.

    Thanks
    its a bug, when hit backspace it actually does delete the last character, just keep typing and the command witll work. just count how many times you backspace, and it will start in the correct spot..

  6. #6
    just switch to bash shell and it works great

  7. #7
    Hi,

    Sorry to be redundant, is this the same issue as XFaega posted? If so, please forgive...

    I have installed SSH using dropbear, then updated with the BSD Subsystem via Installer.app.

    When I open Terminal.app on the iphone I get a normal "Last Login" message, but the command line has a bunch of what look like "esacpe characters". Once I enter BASH it's all normal.

    Is there something I've done wrong, and if so, how can I clean it back up? The last change I made was adding login from the binkit to the /bin directory.

    Hope the screenshots help:


  8. #8
    I hate to do it, but *bump*

    Any advice out there?

  9. #9
    iPhone? More like MyPhone antiflash's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ventura County, CA
    Posts
    266
    Thanks
    10
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    I can't see the screenshot. Can you re-post?
    Black 16GB 3G iPhone w/bestskinever
    Q6600, 3GB RAM, Vista Ultimate Desktop Box
    2 Hands, 10 Fingers, etc
    Temporary Eee PC Portable

  10. #10
    Sorry, webserver pooped out. Screen shots should be visible now...i'm an idiot.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •