Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 20 of 77

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: SummerBoard 3.1 -- Works with 1.1.3!

  1. #1
    Default SummerBoard 3.1 -- Works with 1.1.3!
    Just noticed it was added to installer! I had SummerBoard 3 installed manually without the working background and everything so I just installed Summerboard 3.1 over that and now everything appears to be working with Summerboard! That's right we have complete Summerboard working! Rejoice people.

    Edit: Added a picture of me on Summerboard 3.1 with the icons wiggling. Might be hard to tell that they are wiggling at first, but trust me they are :P
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -smb.png  
    Last edited by Megahalo; 01-31-2008 at 08:47 PM.

  2. The Following User Says Thank You to Megahalo For This Useful Post:

    trilogy069 (01-31-2008)

  3. #2
    Dang you beat me to it. I will confirm that it works. .

  4. #3
    Could upload that SMBPrefs.app and the new Installer if you got it?


    Plose?

  5. #4
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Old Town
    Posts
    130
    Thanks
    23
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    It works It works...Yes it Works....I know lost cool points on that one...but hey it works!!!!

  6. #5
    Aww man. I updated to the latest version of installer?

    And now installer crashes... 1.1.3 jailbroken.
    Proud MMi Retired Moderator.

  7. #6
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    SC
    Posts
    719
    Thanks
    32
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Not working for me I'm getting a Main execution failed error.....any thoughts on whats going on?

    What version of jb did most of you use?
    Last edited by ripped53; 01-31-2008 at 08:55 PM.

  8. #7
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Old Town
    Posts
    130
    Thanks
    23
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Quote Originally Posted by Trent J. View Post
    Aww man. I updated to the latest version of installer?

    And now installer crashes... 1.1.3 jailbroken.
    i installed the latest version and then installed smb and then rebooted my iphone. Did you reboot?

  9. #8
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Singapore
    Posts
    48
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    yeh after summerboard all we have left to wait for is customize!
    iPhone 8GB, Week 44, Anysim Unlocked
    FW: 1.1.1 -> Official 1.1.3 JB -> iplus 1.1.4

  10. #9
    Interesting. I have 1.1.1 and and SMB doesn't show up as an update, it only shows up as a new app. Does this mean it's a separate release only for 1.1.3?
    I'm so glad I don't have to meet The Internet People.

  11. #10
    iPhone? More like MyPhone renegaderon's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Mississippi, Gulf Coast
    Posts
    218
    Thanks
    10
    Thanked 30 Times in 25 Posts

    Stuck at Apple logo restoring now
    Are you having fun yet

  12. #11
    I tried to install Installer - the new one - and it crashed before updated. Then it stopped working. Crahed on opening. Then I reput a n Installer.app in ym Applications folder and it lets me open Installer but all as say "Main execution failed" or soemthing.

  13. #12
    Working for me, even has my unl0cker theme that i had before I went to 1.1.3..

    the only thing i can't do is install a NEW theme from installer.app.. it loads, installs, then just doesnt show up in smbprefs...

    any ideas?

  14. #13
    CAN SOMEONE UPLOAD IT?

    Sorry for the caps but I don't think my message was being heard.

  15. #14
    Quote Originally Posted by wePhone View Post
    CAN SOMEONE UPLOAD IT?

    Sorry for the caps but I don't think my message was being heard.
    it's on installer, under recent apps. what's the problem?
    I'm so glad I don't have to meet The Internet People.

  16. #15
    success!

    Note: customize has been working on my iphone, minor bugs but it works too

  17. #16
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Works for me, but I can't install themes through installer. I can find them through winscp, but they're apparently in the wrong folder. Anybody know where to manually place them (dev team jb 1.1.3)?

  18. #17
    TO INSTALL NEW THEMES!

    Installer installs the themes in the wrong place for the new version.
    SSH into your phone and move the theme that you want from

    /var/root/Library/SummerBoard/Themes/

    to

    /private/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes


  19. #18
    Default Finally
    Been checking the installer for about a week now.... finally

  20. #19
    Ok people put up an image of it working I can help some question, but not all and weIphone what EXACTLY do you want uploaded cause I would be happy to help, but I dunno what you want.

  21. #20
    AHHH so happy

    does this have any bugs?

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •