+ Reply
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 41 to 60 of 130

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Snapture

is a discussion within the

Native iPhone / iPod Touch App Launches

forums, a part of the

3rd Party Apps For iPhone | iPod Touch

section;
sorry I couldnt be of more help.
...
  1. #41
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    991
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    sorry I couldnt be of more help.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  2. #42
    What's Jailbreak? iPhonikator's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by desepticon View Post
    you probably need to change permissions on the folder where pictures are saved. mobile/media/DCIM/100APPLE (not comapple sorry about the confusion)
    Already tried that... makes no difference.

  3. #43
    Green Apple geft's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tunisia
    Posts
    89
    Thanks
    44
    Thanked 13 Times in 11 Posts

    same prb here no saving im 1.1.2 iphone ... Help plz

  4. #44
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    As I said i've emailed them im waiting for the reply and i'll post up if there's a solution or a update. Be patient :P

  5. #45
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    69
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    idk why but when i had the 1.0 version it worked perfectly but when i updated it to 1.1 in installer snapture doesnt load... it just gives me a black page and goes back to the home screen....
    i have a 1.1.3

    does anyone know how to fix this?

  6. #46
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Change the permissions of the snapture.app to 0777 via winSCP or something.

  7. #47
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    254
    Thanks
    8
    Thanked 21 Times in 17 Posts

    Snapture was working fine for me, andat the time i was using the burst mode and also fast mode taking pictures and after they took pictures and the spinning circle stopped i clicked on pictures to view them, and now my photos app just reloads to the springboard, i restarted my phone, and uninstall and reinstalled the app and still nothing, anyone have any ideas?
    Last edited by kpace1; 04-06-2008 at 12:10 PM. Reason: Update: got it to work, i just took some more pictures using snapture and now photos opens up for me.

  8. #48
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Did you try to change the permissions on the photo app? If so i'd say change them back.

  9. #49
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    i have the same problames.. i cant see the pics in the camera roll..

  10. #50
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    505
    Thanks
    21
    Thanked 94 Times in 79 Posts

    It might be worth deleting the file:

    /var/mobile/Library/Preferences/com.apple.mobileslideshow.plist

    If that's corrupted you'd get that problem...

  11. #51
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Update: got it to work, i just took some more pictures using snapture and now photos opens up for me.

    Try this from kpace1

  12. #52
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i am pissed off beyond words. i just went to this beautiful beach, took around 50 pictures and only 15 were saved.
    is it IMPOSSIBLE to recover the ones i took?

  13. #53
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    There maybe a program out that might just recover them, google is your friend, try searching for "photo recovery" or something along those lines.

    Edit: this might help - http://www.picrecovery.com/

  14. #54
    Green Apple geft's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tunisia
    Posts
    89
    Thanks
    44
    Thanked 13 Times in 11 Posts

    any solutions for this problem? i'm so sad

  15. #55
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Not yet they haven't emailed me back yet and I have work tomorrow so i'll be checking my emails at about 3:30 and i'll post what I know =]

  16. #56
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    30
    Thanks
    17
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    same prob here, pics doesnt get saved... Fw 1.1.2

  17. #57
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    125
    Thanks
    18
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Saving just fine in 1.1.4. I'd say the issue is to do with root vs mobile user.

  18. #58
    Green Apple
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    amazing app much better than camera pro (that's what happens when developers get greedy)

  19. #59
    iPhoneaholic questioncom's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    providence, RI
    Posts
    303
    Thanks
    10
    Thanked 18 Times in 17 Posts

    i love it. used poof to hide the original cam, and this baby took its place

  20. #60
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    69
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Quote Originally Posted by Crasher26 View Post
    Change the permissions of the snapture.app to 0777 via winSCP or something.
    did it but still gives me a blank page and returns to the home screen...

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts