+ Reply
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 130

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Snapture

is a discussion within the

Native iPhone / iPod Touch App Launches

forums, a part of the

3rd Party Apps For iPhone | iPod Touch

section;
sweet I made a icon for Leaf users
...
  1. #21
    iPhoned Home
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Internet
    Posts
    300
    Thanks
    1
    Thanked 54 Times in 36 Posts

    sweet

    I made a icon for Leaf users


  2. #22
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    1.1.2 and pictures are nowhere to be found.

    Great app, but no saved pictures.

  3. #23
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    69
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    the updated version1.1 doesnt seem to work...
    anyone have the same problem?

  4. #24
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    yes a few people, doesn't save the pictures.

  5. #25
    What's Jailbreak? iPhonikator's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by Crasher26 View Post
    Is it just me but when I take a photo with Snapture it doesn't save the picture in the camera roll or to the photo album, anyone else got this problem? I'm on 1.1.2.Thanks
    Quote Originally Posted by desepticon View Post
    its just you
    No, it isn't just him, and you can add me to the list. Photos not being saved to the camera roll on my 1.2 iPhone.

    Installer says this is Snapture v. 1.1, but tapping "about" on the Snapture app says it's v. 1.0.

    1Shoot & Screenshot both save to the camera roll OK on my phone, so something isn't quite right with this app for some of us.



    Quote Originally Posted by X-ception View Post
    i guess it has to do something with setting permissions for the folder where its saving ? ... just a guess
    Permissions for the Snapture folder & Snapture app already are set at 0755. Info.plist was at 0644 and changing to 0755 (or all to 0777) and reboot makes no difference, pics still don't save.

    .
    Last edited by iPhonikator; 04-06-2008 at 10:52 AM.

  6. #26
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    its gotta be a permissions problem. try chmoding the comapple folder to 777.

    i haven't had any of the problems you guys are having. also, mine also says in the about v1.0 but I downloaded 1.1 so that isnt the issue
    Last edited by desepticon; 04-06-2008 at 10:45 AM.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  7. #27
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Nope changed all the permissions to 0777 the prog boots up but still doesn't save the pics.

    edit: and it's version 1.0 not 1.1 liek installer says it is.

  8. #28
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    you changed permissions on the the comapple folder or the app folder?
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  9. #29
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    root/applications/snapture.app < I changed all the permissions to 0777 in that folder.

  10. #30
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    you probably need to change permissions on the folder where pictures are saved. mobile/media/DCIM/100APPLE (not comapple sorry about the confusion)
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  11. #31
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Nope i've changed the permissions from 0700 to 0777 and still no luck, not saving.
    Last edited by Serenity; 04-06-2008 at 11:01 AM. Reason: Automerged Doublepost

  12. #32
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    try taking a picture with your regular camera.app and then try using snapture.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  13. The Following User Says Thank You to desepticon For This Useful Post:

    reesejr1975 (04-06-2008)

  14. #33
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    camera.app saves them but still not snapture, does it need a symbolic link like some other apps? Allthough I don't know how to create a symbolic link.

  15. #34
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    i couldnt see any symlinks
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  16. #35
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Hmm it's weird cause it's working fine on my dads one and he's got allmost the same stuff installed and was jailbroken the same way :S

  17. #36
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    that is weird. hmmm...
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  18. #37
    iPhoneaholic x999x's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    481
    Thanks
    20
    Thanked 112 Times in 82 Posts

    Please visit the Snapture homepage, http://snapture.org and email the authors. You wouldn't believe how quick they are to respond.

    I have a thread going on Snapture in another forum, and just like here, some users reported issues with saving. They emailed them, and an author hopped into my thread letting us know an update was on the way. 30 minutes later 1.1 was on Installer and the issues were resolved. We're all on 1.1.4 so perhaps the problem lies in 1.1.2's "Root" user as 1.1 may be hard coded to "mobile".

  19. #38
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    yeah but it isnt version 1.1 it says on the info its 1.0 and if it works on one 1.1.2 iphone why not another? this is weird and yeah ill give them a bell.

  20. #39
    My iPhone is a Part of Me desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    994
    Thanks
    27
    Thanked 102 Times in 97 Posts

    i just think they forgot to update the about page. also maybe your dads phone has root and mobile symlinked together
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  21. The Following User Says Thank You to desepticon For This Useful Post:

    Serenity (04-06-2008)

  22. #40
    Green Apple Serenity's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    62
    Thanks
    4
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Okay i've emailed them i'll wait for the reply and post up if they have a solution to it, thanks for the help so far.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts