Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: SwapTunes is not working.

  1. #1
    Default SwapTunes is not working.
    Phone status:
    -AT&T iPhone Plan
    -It was jailbreaked with 3rd party apps.
    -But then i updated to 1.1.1
    -Downgraded to 1.0.2
    -Jailbreaked again and installed 3rd party apps again
    -SwapTunes Worked fine before i updated to 1.1.1
    -Then i installed it again after i downgraded and now it hangs on the "Swapping music/videos" for about 10 secs then it does not do anything
    -My music does not swap...

    I can swap my music manually with "Finder" but its a pain to rename the folders and restart my phone..

    I reinstalled SwapTunes twice and still it didnt work..


    Any advice would be helpfull.

    Thank you,
    Staplerz

  2. #2
    I also have an unlocked iPhone that was foolishly "upgraded" to 1.1.1, then back to 1.0.2. SwapTunes works fine.

    You installed binkit or BSD subsystem, right? Pretty sure SwapTunes needs a little help.


    --
    Mike

  3. The Following User Says Thank You to Tinman For This Useful Post:

    staplerz (10-02-2007)

  4. #3
    Quote Originally Posted by Tinman View Post
    I also have an unlocked iPhone that was foolishly "upgraded" to 1.1.1, then back to 1.0.2. SwapTunes works fine.

    You installed binkit or BSD subsystem, right? Pretty sure SwapTunes needs a little help.


    --
    Mike
    Ahhh thats the problem..i didnt have them installed..foolish me
    Thank You

  5. #4
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    SC
    Posts
    720
    Thanks
    32
    Thanked 19 Times in 17 Posts

    Quote Originally Posted by Tinman View Post
    I also have an unlocked iPhone that was foolishly "upgraded" to 1.1.1, then back to 1.0.2. SwapTunes works fine.

    You installed binkit or BSD subsystem, right? Pretty sure SwapTunes needs a little help.


    --
    Mike
    I would love to use swaptunes but BSD subsystem is no longer on installer. Is there any other way to get it to work.

    Please.... provide some guidance.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •