Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Element Cydget Doesnt work on 4.01?

  1. #1
    Default Element Cydget Doesnt work on 4.01?
    Im having trouble running element on 4.01.

    Anyone else having similar issues?

  2. #2
    I am having the same problem. I can't seem to get an answer. Carrier logos and fontswap aren't working either.

  3. #3
    Hi Element is working just fine for me on 4.0.1, 3GS. I just wish I knew where it's located in the filesystem so I could customize the calendar, mail, etc. icons...

  4. #4
    not working for me on iphone 4 with 4.0.1

  5. #5
    Quote Originally Posted by globalist View Post
    Hi Element is working just fine for me on 4.0.1, 3GS. I just wish I knew where it's located in the filesystem so I could customize the calendar, mail, etc. icons...
    Could you tell me how you got it working? Please.

  6. #6
    Well I just installed it from Cydia after I'd set up my Lockinfo and that's it.

  7. #7
    Quote Originally Posted by globalist View Post
    Well I just installed it from Cydia after I'd set up my Lockinfo and that's it.
    But lockinfo doesnt use cydget. I would like to know how to get cydgets working on iOS4

  8. #8
    I don't know if it does or not. I have Lockinfo, Cydget and Element as separate entries in my Settings and they all seem to work together. I haven't touched Cydget though because there's just one seting (Lock Cydget Order) which does nothing, i.e. you tap it and nothing happens.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •