Results 1 to 15 of 15

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 3G with 3.1.2 and blackra1n, but SBSettings not working

  1. #1
    Unhappy 3G with 3.1.2 and blackra1n, but SBSettings not working
    Hi folks,

    I just updated my iPhone 3G to 3.1.2 and used blackra1n to do a jailbreak.

    All good, went like a dream.

    But I can not get sbsettings to open.

    I installed it via Rock, then rebooted.

    I uninstalled it and mobile substrate, then rebooted, then reinstalled sbsettings (which pulled mobile substrate in) and rebooted, but no go.

    I then repeated the process with Cydia.

    I have tapped, double tapped, two finger tapped, swiped up, down, left, right, used harsh language and offered it time alone with a iTouch, but nothing seems to be working.

    I am familiar with SBSettings and how to open it, I have been using it for ages.

    Can anyone offer any advice, please?

  2. #2
    iPhoneaholic nighthawk283's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Close then you know
    Posts
    366
    Thanks
    5
    Thanked 17 Times in 15 Posts

    resore it,i did the saem thing on my ipod touch adn sbsetting wasn't opening and then i restore and then ran and install and worked like a charm

  3. #3
    It's not working for me either.
    Has the same symptoms!
    Is waiting for an update needed, maybe?

    I'm on 3GS and jb 3.1.2

  4. #4
    Smile That resolved my problem
    Had the same issue after jailbreaking with blackra1n sbsettings winterboard lockcalendar springjumps didn't work!
    After the following steps it worked for me
    1. Uninstall Cydia Installer (icy)
    2. Reboot
    3. Install Cydia Installer (icy)
    4. Reinstall DPKG (cydia) [caused unpacking errors]
    5. Reinstall SBSettings (cydia)
    6. Reinstall MobileSubstrate (cydia)

    Then Everything worked again.
    try it
    Using iPhone 3GS 3.1.2 32GB

  5. The Following 4 Users Say Thank You to ckislam For This Useful Post:

    aceslick911 (10-28-2009), icantremember (10-13-2009), itzcoolz (10-14-2009), lili4311 (10-16-2009)

  6. #5
    Quote Originally Posted by ckislam View Post
    Had the same issue after jailbreaking with blackra1n sbsettings winterboard lockcalendar springjumps didn't work!
    After the following steps it worked for me
    1. Uninstall Cydia Installer (icy)
    2. Reboot
    3. Install Cydia Installer (icy)
    4. Reinstall DPKG (cydia) [caused unpacking errors]
    5. Reinstall SBSettings (cydia)
    6. Reinstall MobileSubstrate (cydia)

    Then Everything worked again.
    try it
    Using iPhone 3GS 3.1.2 32GB
    can anybody confirm/deny?
    i installed 5column springboard on mine and can't seem to uninstall it. from what i understand, if i turn the setting off in sbsettings, i'll be able to, but that of course can only be done if i can get sbsettings to work. this will be my project for this afternoon, lmao.

  7. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ridgeland, MS
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Or you could use the new Pwnage Tool...I just updated to 3.1.2 and haven't had any issues with SBSettings or anything else for that matter

  8. #7
    Quote:
    Originally Posted by ckislam
    Had the same issue after jailbreaking with blackra1n sbsettings winterboard lockcalendar springjumps didn't work!
    After the following steps it worked for me
    1. Uninstall Cydia Installer (icy)
    2. Reboot
    3. Install Cydia Installer (icy)
    4. Reinstall DPKG (cydia) [caused unpacking errors]
    5. Reinstall SBSettings (cydia)
    6. Reinstall MobileSubstrate (cydia)

    Then Everything worked again.
    try it
    Using iPhone 3GS 3.1.2 32GB
    can anybody confirm/deny?
    i installed 5column springboard on mine and can't seem to uninstall it. from what i understand, if i turn the setting off in sbsettings, i'll be able to, but that of course can only be done if i can get sbsettings to work. this will be my project for this afternoon, lmao.
    yea it works just do the last 3 and it should work the first 3 are kinda pointless

  9. #8
    damn dude! thanks! worked like a charm.

    i was wondering what the hell was goin on...

    Quote Originally Posted by ckislam View Post
    Had the same issue after jailbreaking with blackra1n sbsettings winterboard lockcalendar springjumps didn't work!
    After the following steps it worked for me
    1. Uninstall Cydia Installer (icy)
    2. Reboot
    3. Install Cydia Installer (icy)
    4. Reinstall DPKG (cydia) [caused unpacking errors]
    5. Reinstall SBSettings (cydia)
    6. Reinstall MobileSubstrate (cydia)

    Then Everything worked again.
    try it
    Using iPhone 3GS 3.1.2 32GB

  10. #9
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Germany
    Posts
    18
    Thanks
    39
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Simple rebooting worked for me

  11. #10
    Nope not working for me
    please help i have followed every steps

  12. #11
    Default similar problem
    hi guys i was suffering the same problem but i found mine by swiping across the status bar at the top. hop this helps

  13. #12
    I was also suffering the same problem.

    After installing Veency and SBSettings nothing showed up.
    Tried to reinstall Cydia as posted by ckislam and no eve Cydia Showed up on springboard.

    Found out that swiping the top of the screen showed SBSettings.
    All ok now!

    This post helped, thanks, will16684!

  14. #13
    Quote Originally Posted by ckislam View Post
    Had the same issue after jailbreaking with blackra1n sbsettings winterboard lockcalendar springjumps didn't work!
    After the following steps it worked for me
    1. Uninstall Cydia Installer (icy)
    2. Reboot
    3. Install Cydia Installer (icy)
    4. Reinstall DPKG (cydia) [caused unpacking errors]
    5. Reinstall SBSettings (cydia)
    6. Reinstall MobileSubstrate (cydia)

    Then Everything worked again.
    try it
    Using iPhone 3GS 3.1.2 32GB

    How to do step 4 ?
    Thanks,

  15. #14
    Quote Originally Posted by daddyfix View Post
    I was also suffering the same problem.

    After installing Veency and SBSettings nothing showed up.
    Tried to reinstall Cydia as posted by ckislam and no eve Cydia Showed up on springboard.

    Found out that swiping the top of the screen showed SBSettings.
    All ok now!

    This post helped, thanks, will16684!
    I had the same problem and tried what you did and it works.

    Thanks.

  16. #15
    Quote Originally Posted by will16684 View Post
    hi guys i was suffering the same problem but i found mine by swiping across the status bar at the top. hop this helps
    Amazing - with me its usually the SIMPLEST thing. I have swiped up, and I have swiped down, but never ACROSS! Thanks a bunch.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •