Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Winter Board "No Icon Labels" not working.

  1. #1
    Default Winter Board "No Icon Labels" not working.
    I have an iPhone 3G on 3.0.1 Hiding the icon labels was working just fine but know when I check them in Winter Board and respring, nothing happens. They won't hide. This happened after i installed FontSwap from Cydia. Can anybody help???????? I just want the labels gone. I could care less about them.

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Baile Átha Cliath
    Posts
    27
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    In WInterboard the higher up the list the theme is, the more priority it takes.
    Sometimes a theme overwrites the no icon labels, so move the "no icon labels" to the top of the list by holding the 3 lines on the right hand side and dragging it to the top.

    This should work fine. It happened to me when I installed a theme too.

    Hope that helps.

    Mophandleman.

  3. #3
    I did this already and it didn't work. any other suggestions.

    Wow! Thanks for the quick reply. I did that and it didn't work. Is there anything else that might work?

    Ok. I found the sloution to my own question. The problem is when you install SetWallPaper, the icons reappear after your phone respring. I had to uninstall it in Cydia. Its the package with all the asain symbols. Even if you put this in your phone via SSH, the package will still be in Cydia and can be uninstalled from there.


    PEACE
    Last edited by lll2for3lll; 08-29-2009 at 12:57 AM. Reason: Automerged Doublepost

  4. The Following User Says Thank You to lll2for3lll For This Useful Post:

    racez28 (09-15-2009)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •