+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Notes not working properly

is a discussion within the

Native iPhone / iPod Touch App Discussion

forums, a part of the

3rd Party Apps For iPhone | iPod Touch

section;
Hi all, I've done a search around the forum and found no answer or whatsoever to this: I'm not a hardcore Notes user (the vanilla Notes.app that comes with the
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    19
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Notes not working properly
    Hi all, I've done a search around the forum and found no answer or whatsoever to this:

    I'm not a hardcore Notes user (the vanilla Notes.app that comes with the iPhone), but since upgrading to 1.1.4, my notes aren't saved anymore, nor they can be deleted.

    I'm wondering if it could be an issue regarding the permissions.

    Any pointers appreciated, thanks!

  2. #2
    Owner / Founder - ModMyi
    aka poetic_folly
    Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,475
    Thanks
    569
    Thanked 4,799 Times in 1,223 Posts

    Did you jailbreak with ZiPhone? If so, what version?
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    19
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes, ZiPhone 2.5 for Mac. My phone has the 3.9 BL, and I restored to 1.1.4 before ziphoning.

  4. #4
    Livin the iPhone Life Eurisko's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,308
    Thanks
    12
    Thanked 562 Times in 483 Posts

    Yes, the issue is permissions. SSH into your phone and type: chmod 4755 /Applications/MobileNotes.app/MobileNotes

    That'll fix you up.
    Get "iPod & iTunes for Dummies", it'll change your life.

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Buenos Aires, Argentina
    Posts
    19
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I thought so... Is there a more general fix for this? I just realised that my TouchPad (the vnsea based software) isn't storing my servers either, and I really don't know if anything else is not working properly.

    Edit: I also turned verbose boot mode on, and it prints some lines complaining about db files that used to be on the /var/root directory not found, I guess it's another side effect from the 1.1.3 change. Any way to fix that too?
    Last edited by nameghino; 03-11-2008 at 06:55 PM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts