Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: i am about to throw my phone...

  1. #1
    Default i am about to throw my phone...
    please help me w/ minicom

    i have put the configuration file in /usr/local/ect but minicom still says config not found

    also, even w/ termcap in /usr/local/ect and i run minicom i get termcap database not found so i cant make a new config file

    i dont understand what is wrong???

    ive done everything correctly

  2. #2
    Quote Originally Posted by k0mpresd View Post
    please help me w/ minicom

    i have put the configuration file in /usr/local/ect but minicom still says config not found

    also, even w/ termcap in /usr/local/ect and i run minicom i get termcap database not found so i cant make a new config file

    i dont understand what is wrong???

    ive done everything correctly
    are you typing
    Code:
    minicom -s
    and going to the serial port settings?

  3. #3
    minicom -s tells me termcap database not found even when termcap is located in /usr/local/ect

    im doing exactly as tutorials are saying but minicom is not referencing /usr/local/ect it seems like...i really dont understand

    im not a software person..im better w/ hardware...i dont know how to diag software

    im so mad i dont understand

    look...i cd'd to /usr/local/ect..dir..the config file is there

    even minicom -h says /use/local/ect is where the config file should be

    but minicom says config file not found

    http://mycarbl0ws.com/minicom.JPG
    Last edited by k0mpresd; 09-11-2007 at 09:51 PM. Reason: Automerged Doublepost

  4. #4
    try etc insted of ect.
    This should help.

  5. #5
    make sure your using openssh as your ssh server. people have reported issues with just the dropbear kit

  6. #6
    edit: google answered it for me

    thanks guys
    Last edited by k0mpresd; 09-11-2007 at 10:55 PM.

  7. #7
    Im having the same problem can you tell me what you did tp fix it ??

  8. #8
    PLEASE HELP DURING STEP 8

    "Type
    AT S7=45 S0=0 L1 V1 X4 &c1 E1 Q0
    And hit Return. If it returns an error, just head to the next step. If it doesn't allow you to connect, you will need to unload the CommCenter file and reload it again. This shouldn't happen though."

    DURING THIS PROCESS I CAN NOT EVEN TYPE ANYTHING IN. I TRY TO TYPE BUT NOTHING HAPPENS... ANY IDEA WHY?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •