Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Summerboard themes on 1.1.3 not working

  1. #1
    Default Summerboard themes on 1.1.3 not working
    Some themes I tried to install, like glassorb, are not working. It will install but when I go to change my theme on summerboard it's not there.
    Can anybody help me out?

  2. #2
    iPhoneaholic
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Westlake, CA
    Posts
    361
    Thanks
    24
    Thanked 37 Times in 27 Posts

    they are not 1.1.3 compatible what you have to do is ssh in to your phone var/root/library/summerboard/themes and move them to private/var/mobile/library/summerboard/themes
    If i helped hit Thanks!

  3. The Following 2 Users Say Thank You to julianqm2 For This Useful Post:

    Hung0v3r (03-02-2008), jcalandra0052 (05-14-2008)

  4. #3
    Green Apple xxiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    city of sin
    Posts
    35
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    ^^^ that's right. you can also install Smb Themes Fix by Big Boss in tweaks (1.1.3)

  5. The Following User Says Thank You to xxiii For This Useful Post:

    Boricuapapi908 (02-10-2008)

  6. #4
    Quote Originally Posted by xxiii View Post
    ^^^ that's right. you can also install Smb Themes Fix by Big Boss in tweaks (1.1.3)
    I don't see that app in the installer.

  7. #5
    no Big Boss SMB fix in Tweaks 1.1.3. sure could use it though please.

  8. #6
    Never mind. I was able to find it.

  9. #7
    got it. BB Beta first, then it showed up in Tweaks.

    Got it. BB Beta first, then it showed up in Tweaks. Themes still don't work though. I choose them but the change doesn't happen even after re-booting. The themes I previously had dl'd still work. Any ideas?

  10. #8
    tried to uninstall, reboot, reinstall, reboot, same as what had to be done with the Customize fix. didn't work.
    Last edited by Hypermidget; 02-10-2008 at 11:05 AM.

  11. #9
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Not tellin'
    Posts
    26
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    SB isn't working for me, even with the BigBoss tweak....even tried to install through SSH

  12. #10
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post
    it's the same problem I have. I have the fix installed, but some themes work and some do not.

  13. #11
    Hey Guys,

    I have tried everything you guys have discussed in this post, nothing worked for me. The fix, only allowed the themes to show up in Summberboard app but when I try to load it, the stock iPhone icons come up. I think it's a compatibility issue with 1.1.3 as someone else mentioned. I hope there's a solution out there for this.

    If someone has any information on this. Please share!

  14. #12
    Quote Originally Posted by singhkenny View Post
    Hey Guys,

    I have tried everything you guys have discussed in this post, nothing worked for me. The fix, only allowed the themes to show up in Summberboard app but when I try to load it, the stock iPhone icons come up. I think it's a compatibility issue with 1.1.3 as someone else mentioned. I hope there's a solution out there for this.

    If someone has any information on this. Please share!
    The first thing that comes to mind is are the permissions 0755?

  15. #13
    Only certain themes that I have downloaded are working. I have BigBoss's tool installed.

    32GB iPod Touch 2nd Gen

  16. #14
    I am having the same problem...

    http://www.youtube.com/profile?user=ehcropydoc
    Subscribe to my videos on YouTube!
    iPod Touch 1.1.2 Jailbroken w/Invisible Shield

  17. #15
    same here guys... Don't know what to do =/

  18. #16
    same thing for me! help

  19. #17
    OK, i installed BB beta and when it was done my screen went black

    Im sure that not suppose to happen..............

    Ok got the BB to work, now when i added the update all i get is the refreshing thing thats not going away


    now the apple icon
    Last edited by pgazda; 02-18-2008 at 01:51 PM.

  20. #18
    im having the same problem on 1.1.2

    well i had 1.1.3 but downgraded to 1.1.2 and now smb themes dont work

  21. #19
    I too am having an issue with this. I tried the tweak and still no luck.

  22. #20
    I too am having an issue with this. I tried the tweak and still no luck.

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •