Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iToggle bugs

  1. #1
    Default iToggle bugs
    I'm running 1.1.2 jailbroken and unlocked. I've read other threads where people are not able to use ALL the switches; mine work flawlessly with the exception of the Auto-Lock feature. (I usually have it to "off" anyways. But messing with it today, this is what I found). It works and I see the default for "on" is 2 minutes. Now when I have this feature set to "on" and try to open SAFARI, it immediately goes to the lock screen. I can slide to unlock, but it immediately goes right back to lock screen. You can still see safari is running but this happens so quick there's no way to try to stop by touching home screen. Only way to stop is to reset, once that's done everything works normal UNTIL I try to open safari again. After I turn Auto-Lock back to "off" phone functions like it's suppose to. Anyone having this problem or can duplicate to see if it's not just me or just 1.1.2 firmware

  2. #2
    Livin the iPhone Life Eurisko's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,308
    Thanks
    12
    Thanked 562 Times in 483 Posts

    Switch to NetServices.app, finds all daemons for you, no editing the .plist and works flawlessly in 1.1.2
    Get "iPod & iTunes for Dummies", it'll change your life.

  3. #3
    Default Done deal
    Ya i uninstalled iToggle and went with netservices.app. No issues there yet running on 1.1.2. But the info is out there if anyone else tries with iToggle and 1.1.2. Thanks

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •