Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Youtube wont work after 1.1.1 activation

  1. #1
    Default Youtube wont work after 1.1.1 activation
    ok, so I virginized my 1.0.2 phone and went to 1.1.1, everything went great no problems at all, but...

    youtube wont work, I would like to know if anyone knows a way to activate youtube, either on OSx or windows

    or can i still use the same methods of 1.0.2 to activate youtube?

    thanx in advanced

    I tried a search, but this is a mess right now with all the downgrade, virginizing and unlocking threads

  2. #2
    Try the PACAY one click activator

    http://modmyi.com/forums/showthread.php?t=11367

    myRepoSpace.com - Easily create your own Cydia Repo.

  3. #3
    PACAY wont work with me version 1.1.1 phone, I run it and it stay stuck at opening SSL


    any other options?

  4. #4
    Yeah, there's this website, that worked for me: i upgraded to 1.1.1 with Independence. Just change one of the plists with the instructions from this site: http://www.ging.co.nz/youtube.php

  5. #5
    Quote Originally Posted by knickboy87 View Post
    Yeah, there's this website, that worked for me: i upgraded to 1.1.1 with Independence. Just change one of the plists with the instructions from this site: http://www.ging.co.nz/youtube.php
    Something for Windows OS ?

  6. #6
    I had the same issue. Resolved quickly and easily here:
    (scroll down to the 'Update' instructions)
    http://limitededitioniphone.com/yout...-steps-to-fix/

  7. #7
    Quote Originally Posted by shiny-blanket View Post
    I had the same issue. Resolved quickly and easily here:
    (scroll down to the 'Update' instructions)
    http://limitededitioniphone.com/yout...-steps-to-fix/
    Perfect !!!
    Its works like charm !!!

    Thanks !!

  8. #8
    My was unlock with jailbkreak and activation to use for AT&T, now I want to upgrade to 1.1.1, where can I find the whole instruction

    please share the link

    Thanks

  9. #9
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    New York
    Posts
    158
    Thanks
    20
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    i am having a similar problem. i downgraded to 1.1.1. i am a ATT customer. i tried all of the above and youtube still doesnt work. what do i do?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •