Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 23 of 23

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Doesn't seem to work with iPhone4

  1. #21
    yes having the same problem my laptop will not fully connect

  2. #22
    All - please check out MyWi 4.0 FAQs for FAQ's. It does work on XP (i use it all the time .

    If the FAQ's don't help - please send a syslog to intelliborn support by:

    Enable Syslog via RockApp -> Manage -> Settings -> Enable Syslog.
    - Reboot & repeat the issue -
    Then RockApp -> Manage -> Settings -> Send dev syslog.
    Send iPhone System Log: Via any Intelliborn App -> Click Help / FAQs/ Support -> Scroll to bottom and click on red text at bottom.
    MyWi 4.0 - WiFi + USB Tethering on 3.x/4.x/5.x + Simple WiFi Router - Connect Laptops, Touches, + more!
    My3G - Facetime over 3G plus HiDef YouTube and more! Trick your iPhone into thinking it's on WiFi
    IntelliScreenX - iOS 5 Notification Center the way Apple wished it was.
    Tlert - View and Reply to SMS message within any app. Get rid of the ugly default alert messages!

  3. #23
    I have a Dell LATITUDE e6410 and also cannot get my WiFi to connect to MyFi. Can't seem to figure out why. Comes with Intel PROSet Wireless connectivity tool where I can specify to use AdHoc and even the Channel to use for AdHoc (5 is what I used in both MyFi and WiFi connection). Just will not connect. Tried with and without WEP security enabled. No errros in the Windows (XP SP3) event log. I'm an IT guy and I'm stumped.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •