Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: MyWi icon not showing

  1. #1
    Default MyWi icon not showing
    I had MyWi installed as a trial application. It did not work properly, and so I uninstalled PDAnet, and I paid MyWi.
    An now... the MyWi icon is nowhere in the springboard!
    I unistalled and reinstalled it via the Rock app, but nothing is there.
    What should I do?

    Quote Originally Posted by franconi View Post
    I had MyWi installed as a trial application. It did not work properly, and so I uninstalled PDAnet, and I paid MyWi.
    An now... the MyWi icon is nowhere in the springboard!
    I unistalled and reinstalled it via the Rock app, but nothing is there.
    What should I do?
    False alarm :-(
    I tweaked with SBSettings, and now the icon is back there.
    Great application! It works as advertised.
    --e.
    Last edited by franconi; 07-21-2009 at 05:56 AM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    What exactly did you 'tweak'?

    I have the same problem. I can get the icon to show up in SBSettings dock but nowhere else.

    I've hidden and unhidden the icon in SBSettings 'Hide Icons' and uninstalled and reinstalled but still no icon.

    Other than that it seems fine. My laptop and other iPhones can connect to the MyWi network.

    Does registration tie the app to the iPhone or the user?

    When I upgrade to a 3GS will I have to pay again?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •