+ Reply
Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Problems with GPS locations

is a discussion within the

MyProfiles

forums, a part of the

Rock Your Phone Discussion

section;
I've used Rock Your Phone and MyProfiles for over a month now, and love the programs. I've had a GPS issue since the beginning though, and I'm wondering if anyone
...
  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Problems with GPS locations
    I've used Rock Your Phone and MyProfiles for over a month now, and love the programs. I've had a GPS issue since the beginning though, and I'm wondering if anyone else has this problem.

    When I create a GPS location, it works fine. But when the engine attempts to get the current GPS location, it doesn't work. The Engine Log simply show two starting location service calls, then a stopping call with no location about 45 seconds after the start. When I use the system log viewer through the RYP app, it shows that every second it's waiting for the GPS location response, but it never comes.

    I was originally using TMobile, but recently switched to AT&T. I've tried restoring the phone and using the RYP unlock in the app, but nothing has made this work.

    Has anyone else had this problem? Any ideas?

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Same problem with brand new 3GS
    Even though no one has posted on this thread, I'll add to it...

    Just bought a brand new 3GS, JB'ed it and installed MyProfiles. Have the exact same problem with the GPS. It will let me set the location, but when it attempts to get a response to check rules, it gets no location response. So I'm 0-2 on phones with this one.

    I have tried playing with the Reset Location Warnings. I get an error if I hit No, so I know the engine has the permission to check the GPS. It just doesn't work.

    Can't believe I'm the only person with the problem...

  3. #3
    Previously known as psuskeels
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    667
    Thanks
    96
    Thanked 239 Times in 113 Posts

    Hey Jimmy - you're not the only one - but haven't figured out why it works for most but a few. I will look into this in the upcoming couple days. Thanks for your persitence
    Send iPhone System Log: Via any Intelliborn App -> Click Help / FAQs/ Support -> Scroll to bottom and click on red text at bottom.
    MyWi 4.0 - WiFi + USB Tethering on 3.x/4.x/5.x + Simple WiFi Router - Connect Laptops, Touches, + more!
    My3G - Facetime over 3G plus HiDef YouTube and more! Trick your iPhone into thinking it's on WiFi
    IntelliScreenX - iOS 5 Notification Center the way Apple wished it was.
    Tlert - View and Reply to SMS message within any app. Get rid of the ugly default alert messages!

  4. The Following User Says Thank You to skeels For This Useful Post:

    jimmythebook (07-07-2009)

  5. #4
    Green Apple
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lake Worth, FL
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks for the heads up. I'll keep my eyes peeled...

    psuskeels - you guys do an awesome job with great apps, keep it up!

  6. #5
    Green Apple
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    63
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    I'll add to this one. I'm having the exact same issue. I love the idea of this application it just needs a little polish i think. I would also love an audible tone when it switches profiles.
    32GB Black 3G[S]
    Blackra1n'd RC3

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts