+ Reply
Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: multifl0w prefs crashes

is a discussion within the

multifl0w

forums, a part of the

Rock Your Phone Discussion

section;
Hello All, I just jailbroke my phone to get a hold of the multifl0w sexyness. I purchased and installed through cydia, but i can't open the "multifl0w prefs" on my
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default multifl0w prefs crashes
    Hello All,

    I just jailbroke my phone to get a hold of the multifl0w sexyness. I purchased and installed through cydia, but i can't open the "multifl0w prefs" on my springboard - the program crashes the second i try to open it. While backgrounder works just fine, multiflow does not work at all. Is there anything I need to install via cydia to make this work? I'm so pissed that I just spent $5 for something that doesn't even work on my phone. 3GS here.

  2. #2
    "The Truth" metaserph's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Houston, Texas U.S.A.
    Posts
    4,679
    Thanks
    12,427
    Thanked 9,118 Times in 2,707 Posts

    Remove then reinstall. Try that first. What OS are you running? 3.1 or 3.1.2? Curious

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I'm running 3.1.2. I tried removing it and reinstalling already. I think I may re-restore/jailbreak and see if that works. This time, I will be sure not to take any of my settings from the backup. That is the only thing I can think of that might have screwed it up.

  4. #4
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I'm having a problem with multiflow also. I installed it, and it worked. A week later, my phone got stuck in boot mode, so I had to do a restore in DFU mode. I jailbroke and re-installed multiflow. Now when I select Multiflow Prefs, it opens for a split second, then disapears. My backgrounder works fine, but no multiflow. Anyone have any ideas? I've already uninstalled and reinstalled with no luck. I'm using iPhone 3gs with FW 3.1.2 jailbroke with Blackrain.

  5. #5
    My iPhone is a Part of Me ufcsean's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    UK
    Posts
    599
    Thanks
    893
    Thanked 297 Times in 182 Posts

    same problem too

  6. #6
    Developer
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 13 Times in 4 Posts

    Try installing OpenSSL if you haven't, and of course make sure you're at the latest version.

  7. The Following User Says Thank You to Charybdis For This Useful Post:

    abowman15 (01-18-2010)

  8. #7
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I was having the same problem with it crashing, but OpenSSL fixed it. Thanks Charybdis.

  9. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Well.. where to get the OpenSSL?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts