Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 34

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: how can i get my wiggle back?

  1. #1
    Default how can i get my wiggle back?
    been noticing that my icons don't wiggle anymore which is weird. any tips?

  2. #2
    Livin the iPhone Life celeron's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    5,831
    Thanks
    51
    Thanked 340 Times in 323 Posts

    You mean they don't wiggle when you touch an app to uninstall or move?
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide

  3. #3
    that is correct.

  4. #4
    Livin the iPhone Life celeron's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    5,831
    Thanks
    51
    Thanked 340 Times in 323 Posts

    You have Springtomize installed?
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide

  5. #5
    i do actually.

  6. #6
    Livin the iPhone Life celeron's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    5,831
    Thanks
    51
    Thanked 340 Times in 323 Posts

    In Springtomize go to the Icons section and make sure Disable Jittering is off
    If my post was good, click the button in my post

    New to jailbreaking? Have a look at my Redsn0w Guide

  7. #7
    it's been off.

  8. #8
    Maybe trying turning it on then off again.

  9. #9
    Did this start happening after installing anything in specific?

    I'd also take Cer0's suggestion.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  10. #10
    well after going thru tweek by tweek i found out the problem was a tweek called speed intensifier. now i face another problem this started like three days ago my itouch started to act up on me at first everytime i quit the music app in the multibox it froze the device. now i have that problem and now my screen doesn't rotate at all. anyone can help me with this? i don't want to to a restore if possible.

  11. #11
    Did you do anything that could possibly cause it? And by multibox you mean multitask bar correct?
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  12. #12
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    32,273
    Thanks
    4,249
    Thanked 10,636 Times in 6,490 Posts

    ^ you may not have any choice other then to try a restore, not from a back-up either, fresh.

  13. #13
    Wait a sec, I just thought of something. If Music.app is open in the process killer, kill the process and reboot. See if it does anything. I wouldn't be shocked, at all, if you had to restore though. It seems that it's almost like a corrupted process (I had a similar problem with FaceTime)
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  14. #14
    hmm could it be absinthe glitch? location is messed up as well.....hmm only my location spoof works since i use it only on nba.tv

    edit: guess im going to have to restore. i have my back up on a cloud how does that work?
    Last edited by lilrican21; 06-24-2012 at 03:57 PM.

  15. #15
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    32,273
    Thanks
    4,249
    Thanked 10,636 Times in 6,490 Posts

    If your back-up was done after this issue started, I would definitely not use that. A Clean restore is always preferred.

  16. #16
    Just to say, it's certainly not an Absinthe glitch, otherwise it'd be all over the forums and stuff. Absinthe does nothing does nothing to Music.app so it certainly can't be an Absinthe glitch.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  17. #17
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    32,273
    Thanks
    4,249
    Thanked 10,636 Times in 6,490 Posts

    ^ agree, I have used Absinthe on a bunch of phones since it's release. No issues on any phones I've done. A 1 click breeze.

  18. #18
    Retired Moderator 2k1's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hammond Louisiana
    Posts
    34,050
    Thanks
    1,815
    Thanked 7,065 Times in 4,206 Posts

    Only problem I ran into with a buddy's phone was his iPod would not play music. Everthing else was fine.

  19. #19
    Well, there's always factors that can screw it up. Never know, someone could've screwed up themselves, or it could be Absinthe itself. It's really hard to tell either way.

    He'll definetly have to restore either way.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  20. #20
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    32,273
    Thanks
    4,249
    Thanked 10,636 Times in 6,490 Posts

    Quote Originally Posted by 2k1 View Post
    Only problem I ran into with a buddy's phone was his iPod would not play music. Everthing else was fine.
    Had that with one, did a hard reboot and poof, all better.

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •