+ Reply
Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: weird streaming problem...

is a discussion within the

iPod Service, Warranties, and Repairs

forums, a part of the

General iPod

section;
I use an iPhone 3gs that's jailbroken and lately I've been surprised by an annoyng problem with safari and streaming on sites like YouTube and such. on YouTube, sometimes as
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default weird streaming problem...
    I use an iPhone 3gs that's jailbroken and lately I've been surprised by an annoyng problem with safari and streaming on sites like YouTube and such. on YouTube, sometimes as the video loads, the screen is pushed vertically rather than landscape, and when it's finished loading and plays, it only plays sound and there's no video. also on some other streaming sites, the page gives me options to either download to downloads folder or to play the media using QuickTime? o.O.... I use the option to play from QuickTime to do streaming but ts also very weird and annoying to do that everytime...

    Im thinking maybe one of my apps interfere with it? or maybe I have like an iPhone virus that's trying to piss me off any ideas would be great

    thanks!

  2. #2
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,478
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    what site?

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    hmm well an example used to be for veoh... but now for veoh I get "not found (error to origin)"

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts