Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: BootLogo Doesn't Do a thing?

  1. #1
    Default BootLogo Doesn't Do a thing?
    I got a boot logo from mmi and i configured it in settings and restart like 3 times and still doesn't work

    Not a biggie just if u know a way plz tell me

  2. #2
    Super Duper Moderator blkcadi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    31,878
    Thanks
    4,132
    Thanked 10,490 Times in 6,391 Posts

    Do you mean loading screens? Configuring in Settings has me confused...but that's not hard to do.

  3. #3
    Depending on your iOS version, boot logos won't work.

    If you're on anything above 4.2.1 you must download the Animate fix for iOS 5.0+ (supports lower versions, not gonna list them all) this will make it so you can have boot logos on newer firmwares. It's a free tweak from the ModMyi repo.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  4. #4
    Thx guys I'm iOS 5.1.1 so Animate fix I Belive?
    Anyways Thanks ur the best

  5. #5
    Yep that's what ya want.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

  6. #6
    Quote Originally Posted by H4CK3R View Post
    Yep that's what ya want.
    I can't find animate fix

  7. #7
    Make sure your sources are refreshed and that you have the ModMyi repository on your device.
    I will no longer be very active here anymore due to a variety of reasons.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •