+ Reply
Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Springboard crash!

is a discussion within the

iPod OS X

forums, a part of the

iPod Computer Software

section;
Okay, I'm jailbroken on my iTouch 4g an I ain't sure what to do at tho point. My springboard keeps crashing and I've done everything the help page requires you
...
  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Springboard crash!
    Okay, I'm jailbroken on my iTouch 4g an I ain't sure what to do at tho point. My springboard keeps crashing and I've done everything the help page requires you to do up to this point. If I posted in this in the wrong section I apologise, the whole category thing confused me anyway if anyone could help that'd be freaking awesome! Cheers, Rob.
    Last edited by Coddy1234; 03-25-2012 at 01:06 AM.

  2. #2
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,832
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    You tried respringing right? If not, respring and see if that works. If you already did that reinstall MobileSubstrate SafeMode and see if that does anything. It does say you're in SafeMode correct?
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Yeah, tried that numerous times I'll give reinstalling substrate a go and get back to you. Cheers, Rob.

    Yeah i got nothing, this is bullsh*t!
    Last edited by Coddy1234; 03-25-2012 at 02:01 PM.

  4. #4
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,832
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    Very very odd. Try reinstalling SBSettings (It houses Mobile Substrate SafeMode and stuff like that) That might work. If not, In SBSettings use 'Fix User DIR Permissions' Choose that option and see if it makes a difference.
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Just tried them, still ain't working :/ guessing your as stumped as I am. Sad times.

  6. #6
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,832
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    I've never seen a problem like this before... Did this start happening after you installed a certain tweak or anything?
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

  7. #7
    My iPhone is a Part of Me Susty's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Europe
    Posts
    785
    Thanks
    9
    Thanked 100 Times in 99 Posts

    Did this only happen after the jailbreak or did this happen after you installed some apps?

    DOH... Missed what X H4ck3r X said

  8. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    You see that's what I thought, 'cause when I usually find my way to safe mode, I delete whatever I just downloaded, but this time I did and it still didn't work, did all the CrashReport stuff, and they didn't work. So yeah I haven't heard of anything like this before. Rob.

    I've been jailbroken since the iPod 4 was released, fu*king me over, the screens boring!

    Fixed it, at the cost of all my tweaks! Not to worry, they're replaceable. If anyone els get in to the same situation. You have to delete Mobile Substrate. This will then delete a load of things from Cydia then download a new tweak and Substrate will come back and it'll all work fine again. Thanks to X H4CK3R X for all your help! Cheers again, Rob.
    Last edited by Coddy1234; 03-25-2012 at 03:13 PM.

  9. #9
    H4CK3R's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    java.lang.IllegalStateException: Location unknown.
    Posts
    5,832
    Thanks
    63
    Thanked 264 Times in 253 Posts

    No problem. I was thinking Substrate might've been the problem since I've heard reports of it doing that before. Glad ya fixed it!
    Great minds discuss ideas.
    Average minds discuss events.
    Small minds discuss people.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts