Page 30 of 30 FirstFirst ... 20282930
Results 581 to 593 of 593

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: AT&T MMS Already Working for Some Folks?

  1. #581
    Banned
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    469
    Thanks
    55
    Thanked 52 Times in 44 Posts

    My mms started working today (long island,ny). Hasn't worked ever. I have had mms enabled since 3.0 beta.
    I can send them but still get the normal nonsense receiving from iphones.
    I can send and receive fine to all other carriers/phones
    Last edited by Carrbone; 09-23-2009 at 05:23 PM.

  2. #582
    Quote Originally Posted by Carrbone View Post
    My mms started working today (long island,ny). Hasn't worked ever. I have had mms enabled since 3.0 beta.
    I can send them but still get the normal nonsense receiving from iphones.
    I can send and receive fine to all other carriers/phones
    I'm pretty sure that you and the rest of us will notice that before Friday, (maybe Thursday), we'll start receiving MMS too (if you unlocked it).

    I think that they're testing it in 2 pieces; first sending & soon receiving.

  3. #583
    Quote Originally Posted by Jayman11 View Post
    Hmmmm weird...yeah it's almost like it's tied up. I tried everything, reboot, new ipcc, network settings reset. Nothing seems to bring it back. it's 2:30 now and it's been down since about 10:30 this morning. Needless to say, still no mms though. lol, kinda want my 3G data connection back first.
    From what you were stating previously that you could only use 2G, it may be that way if your data plan was changed by using MMS. I've been using MMS for about 2 weeks now and just noticed today that on ATT's site my data plan is stated as 'Internet/MEdia Net'. Think it used to say 'iPhone Data Plan' or something. Though both my 3G and MMS are working.

  4. #584
    Nothing for me yet...

  5. #585
    Mine has always been stated Internet/MediaNet. Maybe because I had several smartphones before the iPhone in my account.

  6. #586
    Livin the iPhone Life pacmac's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    san diego
    Posts
    1,057
    Thanks
    67
    Thanked 34 Times in 33 Posts

    mine works on my 3.0.1 [S] just did it right now..yeah...about time only if it was on 3G not slow gprs
    THANK ME THANK THANK AGAIN..

  7. #587
    Mine just started working about an hour ago. Using SB's ipcc for weeks now... Guess AT&T just flipped my switch.

  8. #588
    Livin the iPhone Life Napoleon_PhoneApart's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Upper Marlboro, MD
    Posts
    1,321
    Thanks
    166
    Thanked 88 Times in 76 Posts

    Quote Originally Posted by andygev35 View Post
    Mine just started working about an hour ago. Using SB's ipcc for weeks now... Guess AT&T just flipped my switch.
    Was it good for you, too?

  9. #589
    wtf..would you guys please quit rubbing it in on those of us that haven't gotten it yet.

  10. #590
    Oh yeah, lol... So good I think I sh** on myself a little when it actually went through :-D

  11. #591
    Custom Title angiepangie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    The Golden State :)
    Posts
    3,844
    Thanks
    22
    Thanked 222 Times in 211 Posts

    Mine has been working since 3.0 launched
    But I'm on T-mobile...
    I always feel sorry for the guy in the iPhone commercials. He always gets a call right in the middle of trying to do something

  12. #592

  13. #593
    finally working this morning, live near newark nj so happy lol

Page 30 of 30 FirstFirst ... 20282930
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •