+ Reply
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 121 to 126 of 126

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Hello iPhone 3GS ultrasn0w

is a discussion within the

iPhone News

forums, a part of the

General iPhone

section;
Geohot published his hacks way before Dev Team! Jailbreak/Unlock : Jailbreak and Unlock iPhone 3GS using PurpleRa1n by Geohot – Simplest Jailbreak tool ever! | iLikeMyiPhone Hacktivate : How to
...
  1. #121
    Green Apple
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New Jersey
    Posts
    74
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Search Google for "Custom Firmware 3.1.2" if you don't have a Mac and are using Windows!

  2. #122
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default UnlockIphone 3G
    How to unlock

  3. #123
    iPhoneaholic
    Join Date
    May 2008
    Location
    Dewsbury, UK
    Posts
    354
    Thanks
    11
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    Quote Originally Posted by kennyl View Post
    Purplera1n RC2 working here- Tmobile USA. No issues for two days. I did notice that when you reboot, it will say no sim, no service, searching for approx. 3-4 min, then all is well and working. Wifi, SBSettings installed, ultrasn0w and everything is great
    That's exactly what happens to me on my 3G, it doesn't always pick up Wifi, but within a minute or so it does. And my SIM keeps dropping signal, saying no SIM etc but after a couple of minutes, it's fine My Dad's T-Mobile SIM isn't dtopping signal as much anymore either.

    "Everybody has common sense, but most just don't use it, then you wonder why?" - Neo-Tech

  4. #124
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Yeah, the unlock is touchy, On and Off all the time, Jailbreak is fine though although haven't tested many apps.

  5. #125
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i dont know if everybody that done this is facing the problem that i have.
    first, the att signal works greet but after few seconds the signal goes off and then go back to normal and keep doing that every 10 seconds t-mobile works fine when i disable the 3g but after playing arround for good 15 min the phone did the same thing. if anyone have a solution for this please post it.
    thank u very much in advance

  6. #126
    iPhoneaholic
    Join Date
    May 2008
    Location
    Dewsbury, UK
    Posts
    354
    Thanks
    11
    Thanked 16 Times in 12 Posts

    @dreynam, turn off your iPhone and turn it back on and leave it, for about a few hours. It takes time for the unlock to settle in as it seems. Mine did the same after a restore, it's fine now

    "Everybody has common sense, but most just don't use it, then you wonder why?" - Neo-Tech

+ Reply
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts