Page 100 of 106 FirstFirst ... 50 909899100101102 ... LastLast
Results 1,981 to 2,000 of 2114

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: First official photos of a jailbroken 3G[s] released. Tool not too far away!

  1. #1981
    iPhone? More like MyPhone Get_Zwole's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Oklahoma city
    Posts
    127
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    tried again and it got me to the itunes and usb icons now its stuck there how do i get it out of that without restoring? i tried the power/home button hold till the apple shows up but it just goes back to the restore screen. anybody know whats up?
    Iphone 3G{S} 16gb Black

  2. #1982
    Quote Originally Posted by Get_Zwole View Post
    tried again and it got me to the itunes and usb icons now its stuck there how do i get it out of that without restoring? i tried the power/home button hold till the apple shows up but it just goes back to the restore screen. anybody know whats up?
    You gotta get it to work at this point, or you have to restore. You can try as many times as you'd like. I ran itunes, made sure my usb was plugged into the back of my computer, not the front panel, ran purplera1n, and it eventually worked. You know it works if you see the pic from purplera1n of geohot on your phone while it's sending the payload and starting a reboot for you.

    I've also heard you may need to have itunes installed into the default directory, or move files over to the right location. There is more info on geo's blog under comments.

  3. #1983
    Green Apple WCR4_6's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Worcester, UK
    Posts
    56
    Thanks
    15
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Still chuckling with incredulity at the majority of dullards posting comments on the Dev-Team Blog basically stating that they think Geo is some kind of amateur first time hacker and that the all mighty "DEV TEAM" are the be all and end all world experts on all of this


  4. #1984
    Ok Categories seems to work but some of the icons I chose were distorted

  5. #1985
    iPhoneaholic Rescuer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    419
    Thanks
    17
    Thanked 67 Times in 48 Posts

    anybody try ******* yet?

  6. #1986
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Parker, CO
    Posts
    101
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by Rescuer View Post
    anybody try ******* yet?
    works fine, no problems here

  7. #1987
    previously known as iPhoneman2K, iphoneman76 iPhoneMuscle's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Twin Cities, MN
    Posts
    361
    Thanks
    252
    Thanked 297 Times in 107 Posts

    In my best Prince voice...PURPLE RAIN.....PURPLE RAIN! Yeahhhhhhhhhhhhhhhhh!

  8. #1988
    iPhoneaholic Rescuer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    419
    Thanks
    17
    Thanked 67 Times in 48 Posts

    Quote Originally Posted by VPxPrettyBoy View Post
    works fine, no problems here
    awesome

    just installed it. testing

  9. #1989
    Originally Posted by Get_Zwole
    tried again and it got me to the itunes and usb icons now its stuck there how do i get it out of that without restoring? i tried the power/home button hold till the apple shows up but it just goes back to the restore screen. anybody know whats up?
    Are you using Vista? That happened to me all night with Vista. I finally went out to the garage and got the old desktop with XP installed everything I needed to install (including Service Pack 2). Also, if you are stuck in retore mode and purplera1n says entering recovery mode, then close purplera1n, disconnect iPhone, reconnect iPhone, restart purplera1n. Purplera1n should say running. This is using XP SP2. Hope I helped.

  10. #1990
    iPhoneaholic Rescuer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    419
    Thanks
    17
    Thanked 67 Times in 48 Posts

    i got winSCP to work. changed the protocol from SFTP to SCP

  11. The Following User Says Thank You to Rescuer For This Useful Post:

    Get_Zwole (07-03-2009)

  12. #1991
    iPhone? More like MyPhone Get_Zwole's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Oklahoma city
    Posts
    127
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by xxzone View Post
    You gotta get it to work at this point, or you have to restore. You can try as many times as you'd like. I ran itunes, made sure my usb was plugged into the back of my computer, not the front panel, ran purplera1n, and it eventually worked. You know it works if you see the pic from purplera1n of geohot on your phone while it's sending the payload and starting a reboot for you.

    I've also heard you may need to have itunes installed into the default directory, or move files over to the right location. There is more info on geo's blog under comments.
    my usb's on the front dont work so its always on the back. everytime it just goes to restore screen and says wait for reboot and i let it sit for 12 minutes still nothing. Then i have to restore just to get the phone to work. I think im gonna give up until someone who has had my problems gives a little more info. Just got it restored again and dont feel like not having a phone all day. thanks for the advice i appreciate it.
    Iphone 3G{S} 16gb Black

  13. #1992
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    43
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Rescuer View Post
    i got winSCP to work. changed the protocol from SFTP to SCP
    How?

  14. #1993
    This one is for Stealth....I was beginning to inatall SbSettings and noticed that mobile substrate gets installed as well. Did you not say anything that relies on mobile substrate would not function properly?

  15. #1994
    iPhoneaholic Rescuer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    419
    Thanks
    17
    Thanked 67 Times in 48 Posts

    Quote Originally Posted by 3gsmorena View Post
    How?
    you edit your login, and change the protocol...to SCP
    Last edited by Rescuer; 07-03-2009 at 12:04 PM. Reason: Automerged Doublepost

  16. The Following User Says Thank You to Rescuer For This Useful Post:

    3gsmorena (07-03-2009)

  17. #1995
    Quote Originally Posted by Get_Zwole View Post
    my usb's on the front dont work so its always on the back. everytime it just goes to restore screen and says wait for reboot and i let it sit for 12 minutes still nothing. Then i have to restore just to get the phone to work. I think im gonna give up until someone who has had my problems gives a little more info. Just got it restored again and dont feel like not having a phone all day. thanks for the advice i appreciate it.
    I have the same issue, I keep getting to the "done, wait for reboot" and I see a usb plug with a cd and music note on my iphone. Guess it's just not meant to be for me

  18. #1996
    In Vista make sure that UAC is off and that you run it as admin.


    Those seem to be the things that help.

    I do not think there is an issue with x64 but I have not tried it yet in XP or Vista x64. it should work as though since iTunes works in x64 as do just about all the other JBs.

    It should run under the WoWx86 (Windows on Windows x86) space.

  19. The Following User Says Thank You to Ath_x64 For This Useful Post:

    spotmanz (07-03-2009)

  20. #1997
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New Jersey
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Backgrounder on 3GS??
    Can anyone confirm if backgrounder would work on a purplera1n 3GS?
    hope the patch for apps that require mobile substrate(winterboard) gets released soon..
    does backgrounder requires the patch also??

  21. #1998
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bat Country
    Posts
    14
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Quote Originally Posted by Ath_x64 View Post
    In Vista make sure that UAC is off and that you run it as admin.


    Those seem to be the things that help.

    I do not think there is an issue with x64 but I have not tried it yet in XP or Vista x64. it should work as though since iTunes works in x64 as do just about all the other JBs.

    It should run under the WoWx86 (Windows on Windows x86) space.
    THANK YOU!

    I turned off uac, and ran it as an administrator (by right-clicking) and voila!

    Vista 64 bit works fine..

    Wooohoo!

  22. #1999
    hey, got mine to work.

    To start, make sure you have "iTunesMobileDevice.dll" at path: "CProgram Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin"

    next, put purplera1n.exe in a file with the ra1nyday file you got earlier this week.

    run purplera1n.exe

    it should roll through everything. Mine did the USB cord to cd with music note thing but then jumped through to the purplera1n image.

    if it gets stuck in recovery mode again, use quickpwn.

    hopefully this helps.

    I'm having an issue with Cydia install however... It downloads, unpacks, and cleans.. Then says finished, but the status bar at the bottom is only 3/4's of the way threw the bar. I've been sitting here with no progress for 15 mins. Any ideas?
    Last edited by rand0m-her0; 07-03-2009 at 12:45 PM. Reason: Automerged Doublepost

  23. The Following User Says Thank You to rand0m-her0 For This Useful Post:

    Get_Zwole (07-03-2009)

  24. #2000
    Quote Originally Posted by rand0m-her0 View Post
    hey, got mine to work.

    To start, make sure you have "iTunesMobileDevice.dll" at path: "C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin"

    next, put purplera1n.exe in a file with the ra1nyday file you got earlier this week.

    run purplera1n.exe

    it should roll through everything. Mine did the USB cord to cd with music note thing but then jumped through to the purplera1n image.

    if it gets stuck in recovery mode again, use quickpwn.

    hopefully this helps.

    I'm having an issue with Cydia install however... It downloads, unpacks, and cleans.. Then says finished, but the status bar at the bottom is only 3/4's of the way threw the bar. I've been sitting here with no progress for 15 mins. Any ideas?
    Restart the phone and Cydia should appear...

    You do not need the ra1nyday file.

    I ran it in an XP VM that did not have access to that file and according to Geohot's tweets it is for future use.

  25. The Following User Says Thank You to Ath_x64 For This Useful Post:

    rand0m-her0 (07-03-2009)

Page 100 of 106 FirstFirst ... 50 909899100101102 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •