+ Reply
Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 121 to 140 of 212

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Cydia 3.0 is finally here! New QuickPwn with Cydia Released (For All Devices)

is a discussion within the

iPhone News

forums, a part of the

General iPhone

section;
PM Sent
...
  1. #121
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,478
    Thanks
    44
    Thanked 5,328 Times in 3,113 Posts

    PM Sent

  2. #122
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Winterboard
    So, there is an image of it working in this thread. How did you do it? Did you simply install? Most of us are having issues with winterboard so any help from you would be appreciated.

  3. #123
    iPhone? More like MyPhone techgirl's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Newark, New Jersey
    Posts
    227
    Thanks
    30
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    People getting wrong error message when quickpwning - I believe the problem is that you are not upgrading first through itunes, then using quickpwn with the same firmware. Upgrade first. This was a brain fart that I experienced.

    Problem: Upgraded the first day - everything worked fine. Categories which has worked since day one (thanks BB) was alive and kicking and a few other apps that I installed were cool too. I then installed ICY because of cydia issues (never thought that I would say that) and with more issues, I had to restore. I have now restored twice, but apps won't work. Any clues? Chmod? Anything?

    Thanks


    Techgirl at your service... Modding MyPhone since Day 1!

    AIM: lindseycholmes
    Skype: lindseycholmes
    Facebook: lindseycholmes


  4. #124
    Green Apple MLauderdale1000rr's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    So here is my question. Wait for the REAL 3.0 with the real Jailbreak or do this?

    Opinions? Thanks!

  5. #125
    iPhone? More like MyPhone wgm214's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    286
    Thanks
    20
    Thanked 11 Times in 10 Posts

    Do you think installing icy from cydia on 3.0 will cause problems? I did, and I have tons of issues. I'm just trying to pinpoint the cause.
    Wanna-be coder/iphone user since '08

  6. #126
    What's Jailbreak? zani1972's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by GenesisDH View Post
    No, no, NO! Don't upgrade it, your phone will lose it's current unlock solution.

    You'll be waiting until the Dev Team finds a new exploit for the baseband that 3.0 will end up with (once it goes public in the next couple months or so). Currently, Beta 4 and above is only available to legit carrier users, as well as those that have officially unlocked phone.
    what if i had and att account can i put the 3.0 on it and then tmobile back

  7. #127
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by ptukhar View Post
    Having the same issue I'm on Vista.
    I also had this problem (under Vista). I had issues unzipping the files, kept saying folders already existed, etc. So, I downloaded a free unzip program, unzipped the file again and everything worked fine after that.

  8. #128
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    29
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by techgirl View Post
    People getting wrong error message when quickpwning - I believe the problem is that you are not upgrading first through itunes, then using quickpwn with the same firmware. Upgrade first. This was a brain fart that I experienced.

    Problem: Upgraded the first day - everything worked fine. Categories which has worked since day one (thanks BB) was alive and kicking and a few other apps that I installed were cool too. I then installed ICY because of cydia issues (never thought that I would say that) and with more issues, I had to restore. I have now restored twice, but apps won't work. Any clues? Chmod? Anything?

    Thanks
    This firmware 3.0 beta 5 is not as stable because apple is still debugging it. Apple's main purpose of the beta releases as of now is to allow the Developers to make all the app store apps compatible with 3.0. That is why they disable many things like MMS. Just use the firmware 2.2.1 until the real 3.0 comes out. By then the Dev Team and other hackers will most likely have all the hacked applications (cydia, winterboard, cycorder, ect.) working properly for everyone to use like with the 2.2.1.

  9. #129
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I am running 3.0 beta 5. Till yesterday (slingmobile) I didn't have a great reason to jailbreak. I have been trying to break using quickpwn beta 5 and it hangs...after pointing to the file @ waiting for phone to connect in recovery mode. iTunes sees the phone in recovery mode but pwn does not. Any ideas? I also double checked my services to make sure all were running and have .net 3.5.
    Any ideas?

  10. #130
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    yes, i'm having the same problem here. does this quickpwn automatically puts it into recovery mode?

  11. #131
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    29
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Do it on a PC not a MAC. I tried on my MAC and had the same problem. Did it on my PC using Quickpwn and it worked perfect.

  12. #132
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    i am doing it on a pc. it switches my phone to recovery mode. then it stays there waiting for recovery mode

  13. #133
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    29
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 1 Post
    When it switches it to recovery mode turn it on manually and continue with the process.

  14. #134
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Caribbean
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by gazsiazasz View Post
    With 2G iPhone, i got "NO SERVICE", after restoring to 3.0b5, and also after quickpwnb5.
    When i restored my phone to 2.2.1 and then quickpwnd, neutered, will able to use my phone normally.
    with 30b5 comes bb update for iPhone 2G??

    no bb update just relock see my signature

    Quote Originally Posted by BananaBonanza View Post
    Yes. But iTunes won't activate, because it's an unsupported SIM. And since the latest QuickPWN can't activate anymore, it seems most 2G users are out of luck.

    It's odd that no news post seems to mention this issue. It would probably save a lot of people a lot of time...

    works on mines

    where it says uncheck this

    leave it checked.....

    it will activate.....

    Quote Originally Posted by timbo View Post
    ever time I use a 3.0 beta 5 jail break I end up with "searching" the "No Signal". This happens whether I update my .ipcc before jailbreaking or not. What could I be doing wrong... is there a mac version yet?

    Every time I jailbreak 3.0 beta 5 I get "searching" and then "no signal". This happens whether or not I update my .ipcc before or after jailbreaking. What am i doing wrong... is there a os x version?
    See Below!!!!

    Quote Originally Posted by xpc21 View Post
    Hi!Well,i tried this Beta in my 2g iPhone. Followed this Tutorial but my phone gone without no signal.Now im trying to Recover it but iPhone stay locked in Pink screen and iTunes stay locked in "Prepare to restore iPhone"...any help?Thk!


    PLEASE!!!!HELP ME!!
    See Below
    Last edited by justbecause; 05-15-2009 at 10:28 PM. Reason: Automerged Doublepost

  15. #135
    "The Truth" metaserph's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Houston, Texas U.S.A.
    Posts
    4,680
    Thanks
    12,493
    Thanked 9,122 Times in 2,709 Posts

    Remove .net 3.5. I had this problem and when I removed .net 3.5 it worked for me.

  16. #136
    What's Jailbreak?
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    sorry guys... but i need some help. first of all... i have vista and is there a service pack 3 for it? on the other hand, when i try to extract the files from the folder, i keep getting this message telling me how the file name and the folder name are the same. when i extract it all i get are the quickpwn and osmac files but i dont get the folders... sorry if thats a dumb question...

  17. #137
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Posts
    236
    Thanks
    0
    Thanked 11 Times in 10 Posts

    I'm not too sure what you're talking about. A couple of screenshots and more info would be nice.

    The latest service pack for Vista is SP2, which isn't out for a month or so, but you can get the final version of it if you PM me.

  18. #138
    Livin the iPhone Life CaptainChaos's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    In a van down by the river
    Posts
    4,823
    Thanks
    551
    Thanked 515 Times in 427 Posts

    Quote Originally Posted by joejoeiphone1 View Post
    this is great.. up and running on 3.0 on my 3G. One app I love, however, is CallMe. It's listed in the apps that work.. but, when I click on it .. it opens.. and closes in about a second. Is there's something I need to do through winscp to fix that? I've tried setting chmod to 0777.

    thanks for the help!

    j
    I am not running 3.0, but my call me settings are not 777.

    All of the entries in the Call Me app are 0755 with the exception of the file called CallMe. It is 6755. It is listed just above CallMeRun.

  19. #139
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default iphone stuck in dfu mode
    Hi all,
    I have a 2nd gen that is stuck in DFU mode.
    I tried to restore from itune and get an error.
    Tried pwnage and can t put it in Dfu mode as the last step, but its already there.
    I have let the battery die and other ops, Dont know what to do at this point.
    Can someone help?

  20. #140
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    215
    Thanks
    9
    Thanked 31 Times in 22 Posts

    iPhone/iPod Touch 3.0 B5 Firmware Tech Talk Forum Starmen.Net

    Open SystemVersion.plist (located in /System/Library/CoreServices) in your choice of text editor (I recommend NotePad++), and remove the following lines completely:

    HTML Code:
    <key>ReleaseType</key>
    <string>Beta</string>
    iTunes will no longer reject the device because you're not registered with a developer.

    Recommend this to others if you find it useful.
    Last edited by NessLookAlike; 05-17-2009 at 12:36 PM. Reason: <key> and <string> not showing up

+ Reply
Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts