+ Reply
Page 3 of 14 FirstFirst 12345 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 279

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: MMS on the iPhone

is a discussion within the

iPhone News

forums, a part of the

General iPhone

section;
has anyone got this to work on T-mobile US yet? i keep getting the send failed could not connect message!
...
  1. #41
    Green Apple Blackstev08's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Scottsdale, Az
    Posts
    40
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    has anyone got this to work on T-mobile US yet? i keep getting the send failed could not connect message!
    *the only replacement for displacement is boost!*

    *if its not boosted its not worth having*

  2. #42
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default problem one, and it got received, but
    ok, so I sent one and it got received, but there is an issue with the picture selector, at least for me. It is not using the thumbnail view. My pix are full screen as if superimposed over top of the thumbnail scren because when I try to select one, I see a small blue mark on the left side, approximately the size of what would be the thumbnail. I tried to figure out which image was selected but I sent the wrong one anyway. Any clue?

  3. #43
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi, I think the problem with my one is that it is on 1.1.2 on Orange in the UK, as such it does that thing when edge is available but not being used with the blue box on the screen with no E. For that reason I get the standard:

    Send Failed!
    Could not connect!

    any thoughts??

  4. #44
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by akimbo View Post
    i'm on optus and used the following settings and it works:

    MMS settings
    MMSC: mmsc.optus.com.au:8002/
    Proxy: 61.88.190.10:8070/

    Edge APN: MMS

    turn off wifi first. you might have to enable internet on your account if you haven't already...
    OK. Looks like I had the port wrong on the proxy. I was using a different port that I got from some other details on the web.

    Changed the port number to 8070, and it worked!

    Thanks akimbo!

  5. #45
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    30
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    I can't select any pictures. Nothing comes up in the selector except a blank screen. What gives?
    Everyday is a New Day...

  6. #46
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    24
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Vodafone Uk Mms Settings
    Has any one got it working with Vodafone UK only the settings i have fail every time?
    Any help much appreciated.

  7. #47
    iPhone? More like MyPhone bbplayer5's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    295
    Thanks
    4
    Thanked 23 Times in 17 Posts

    take a picture with your camera, it can only send pics in that folder...

    Mine says it sent a picture, but the person never got it.. oh well..

  8. #48
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    797
    Thanks
    21
    Thanked 63 Times in 48 Posts


    Not working said message failed

    Hope it does soon great worktho

  9. #49
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Manchester - UK
    Posts
    78
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Works for me.

    On a US bought 1.0.2, unlocked and updated to 1.1.1 on O2 payasyougo SIM in the UK.

    Amazing work. Get receiving MMS sorted out and improve the interface a little and expect a bit donation off me

  10. #50
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by wcb4 View Post
    ok, so I sent one and it got received, but there is an issue with the picture selector, at least for me. It is not using the thumbnail view. My pix are full screen as if superimposed over top of the thumbnail scren because when I try to select one, I see a small blue mark on the left side, approximately the size of what would be the thumbnail. I tried to figure out which image was selected but I sent the wrong one anyway. Any clue?
    ok, answered my own question and figured I share for anyone else who might see this. I have the i-App-a-day "wallpaper" application installed. I used it to view and DL several wallpaper images to my camera roll.... apparently when you use this app to add to the camera roll, these images show up full screen, not as thumbnails and mess up the user experience. If I could make a suggestions, use the "photo library" approach , with ALL images available (unless you can not figure out the image DB format) and allow the user to just flip through them full screen. A little extra coding, but would definitely enhance the program. Great app though.... Now I have MMS, voice notes, to do lists, internet radio... All the things APPLE should have put on the phone, but Steve didn't think we needed.

    Great work guys, and great site

  11. #51
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Manchester - UK
    Posts
    78
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Works for me.

    On a US bought 1.0.2, unlocked and updated to 1.1.1 on O2 payasyougo SIM in the UK.

    Amazing work. Get receiving MMS sorted out and improve the interface a little and expect a donation off me

    ---

    oops double post. dunno why

  12. #52
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    has anyone got it to work with tmobile usa???

  13. #53
    Livin the iPhone Life Eurisko's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,308
    Thanks
    12
    Thanked 562 Times in 483 Posts

    For you Rogers people, the APN settings for EDGE won't work. You need to change your EDGE settings from:

    APN: internet.com User: wapuser1 Pass: wap

    to:

    APN: media.com User: media Pass: mda01
    Get "iPod & iTunes for Dummies", it'll change your life.

  14. #54
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i tried using all the apn setting with and without the http:// and it did not work for me.
    if anyone has figured out how to do it on tmo usa please let me know

    thanks!

  15. #55
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i got all the cingular settings correct. i have a locked 1.1.2 phone on att. i can send the msgs and get a successful but none of my recipients have actually recieved them. do they have any att specific settings that doesnt use cingulars gateway even though i know they all one company. i have the unlimited text plan so it shouldnt be any problem. any ideas?

  16. #56
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    28
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    anyone get it to work with tmobile usa?

  17. #57
    Livin the iPhone Life Eurisko's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    3,308
    Thanks
    12
    Thanked 562 Times in 483 Posts

    Quote Originally Posted by dicksharard View Post
    I can't select any pictures. Nothing comes up in the selector except a blank screen. What gives?
    It currently only takes pictures from your camera roll.
    Get "iPod & iTunes for Dummies", it'll change your life.

  18. #58
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default EDGE settings?
    When I go into settings, general, network, I do not see EDGE as an option. Can anyone help me please?

    1.1.1 jailbroke, on ATT, prepaid.

    TIA!

  19. #59
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36
    Thanks
    5
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    ok for me the error is "Can not Resize image"?? any ideas
    <a href=http://www.brooksphotography.tv target=_blank>http://www.brooksphotography.tv</a>

  20. #60
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    92
    Thanks
    25
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    So far, for AT&T, I've found THREE different setting recommendations for the MMSC.

    Can anyone confirm which of the setting scenarios thrown out there - actually work?

    And, am I to understand all one has to do is punch in the recipients phone number (including 1 before the area code) - to make this work? Thanks.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts