Page 89 of 156 FirstFirst ... 39 798788899091 99 139 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 3119

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: exxOS

  1. #1761
    Actually i have the animation disabled on my ip 5. I have 550mb free ram . Ill keep messing with it ! Thx

  2. #1762
    Master Theme Creator (aka Bluemetal) Blue's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    6,726
    Thanks
    3,199
    Thanked 13,260 Times in 3,567 Posts

    Then it should work smooth. I'll look at Yamas LS this evening.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to Blue For This Useful Post:

    drtglynch (03-25-2013), rainonew (03-25-2013), yamakasi73 (03-25-2013)

  4. #1763
    Yepp!! But the lagging is only, if Rain or Snow! Not in normal AnimationWeather! Also on me! But for me the lagging is not sooo much! A little bit sure!

    Also i reworked the LS again! Sorry guys, but i have allways new ideas! Missed the Date on LS! So, now the Date is inside the Clock!






    Theme is updated!!! No new Link!

  5. The Following 3 Users Say Thank You to yamakasi73 For This Useful Post:

    Akaya99099 (03-25-2013), jawonder (03-25-2013), KarlDall (03-25-2013)

  6. #1764
    Master Theme Creator (aka Bluemetal) Blue's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    6,726
    Thanks
    3,199
    Thanked 13,260 Times in 3,567 Posts

    That's the position for am/pm. Don't know if your LS takes care of this or uses am/pm ?
    Last edited by Blue; 03-25-2013 at 10:06 AM.

  7. #1765
    No Peter!! I haven't seen an Analog Clock with am/pm! This is my personal Clock, and there is also the Date there!


  8. #1766
    Livin the iPhone Life jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    2,501
    Thanks
    3,845
    Thanked 2,477 Times in 1,244 Posts

    Quote Originally Posted by drtglynch View Post
    Yamakasi..... I managed to turn on the second hand on your analog clock but it stutters and lags. Any ideas how to get a smooth sweeping second hand as in Blue's version?
    How did you turn the second hand on ?.

    Edit: don't worry it's working in yama's updated LS .
    Last edited by jawonder; 03-25-2013 at 10:42 AM.

  9. #1767
    in the last section of style.css, remove the word "none"

    #sec{
    position: absolute;
    display: none;
    top: 1px;
    left: 36px;
    width:25px;
    z-index: 30;

  10. #1768
    jawonder, load the latest Version!! Sechand is activated!

  11. The Following User Says Thank You to yamakasi73 For This Useful Post:

    jawonder (03-25-2013)

  12. #1769
    Where is the link for the newest version? I tried the original one a few min ago and it doesnt appear to be updated. Thx

  13. #1770

  14. The Following 3 Users Say Thank You to yamakasi73 For This Useful Post:

    Akaya99099 (03-25-2013), KaiTa (03-25-2013), Leopolo (03-25-2013)

  15. #1771
    I just followed that link and installed but there is no date on the face and no second hand movement. Do I have to enable them somehow?

  16. #1772
    Not possible! I tried, downloaded from the Link, and it works! Anyone the same Problems???

  17. #1773
    Yes !!!!
    The same prob .

  18. #1774
    Thanks Yama. It works fine for me. Note that I traduce the LS and the SB widgets in french.




    For Yama: In a watch, the second hand is always above the minute itself above the hour no ?

    I now searching the way to use the same kind of weather pictures for the weather widget of NC (but it is an other story).
    Last edited by Leopolo; 03-25-2013 at 11:56 AM.

  19. #1775
    Thanks Leo!!! Then its strange at the other both!

  20. #1776
    Livin the iPhone Life jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    2,501
    Thanks
    3,845
    Thanked 2,477 Times in 1,244 Posts

    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    jawonder, load the latest Version!! Sechand is activated!
    Thanks yama i saw it after i post .

  21. #1777
    So I installed this theme the right way, with Springjumps, then decided the simple way was better for me since I don't have that many apps anyway. I uninstalled SpringJumps, then had to delete each individual SpringJump from all pages. Now when I respring my phone they all come back. I reinstalled SpringJumps, but the app won't launch, I thought maybe inside was a way to permanently remove the spring jumps. Any ideas? This is on an iPhone 5/iOS 6 if that makes a difference.

  22. #1778
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    sure???? OK! here: exxOS5_Analog_LS.theme.zip
    Thank you.

    Here my personal setup

    Last edited by KaiTa; 03-25-2013 at 01:42 PM.

  23. The Following User Says Thank You to KaiTa For This Useful Post:

    yamakasi73 (03-25-2013)

  24. #1779
    If you would read the FAQ's, you would know, that the SpringjumpApp doesn't work! The Jumps self works, but not the App! (push app)

    Quote Originally Posted by Leopolo View Post
    Thanks Yama. It works fine for me. Note that I traduce the LS and the SB widgets in french.


    For Yama: In a watch, the second hand is always above the minute itself above the hour no ?

    Sure Bro! If you like the right order, you must set z-index from Node to 34 and sechand to 33
    Last edited by yamakasi73; 03-25-2013 at 12:05 PM.

  25. The Following User Says Thank You to yamakasi73 For This Useful Post:

    Leopolo (03-25-2013)

  26. #1780
    Sure Bro! If you like the right order, you must set z-index from Node to 34 and sechand to 33
    Goooood!


    (If somebody want to do the same, go in css/style at the end of the file and follow the Yama's instructions).

  27. The Following 2 Users Say Thank You to Leopolo For This Useful Post:

    jawonder (03-25-2013), yamakasi73 (03-25-2013)

Page 89 of 156 FirstFirst ... 39 798788899091 99 139 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •