Page 74 of 156 FirstFirst ... 24 647273747576 84 124 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 3119

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: exxOS

  1. #1461
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    what??? Do change something else??? The LS works fantastic at all! Can you make an Screenshot from setup.js??
    Sure bro .


  2. #1462
    hmmmmm, the settings in the Setup.js are right! No changes else you make??

  3. #1463
    Master Theme Creator (aka Bluemetal) Blue's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    6,726
    Thanks
    3,201
    Thanked 13,260 Times in 3,567 Posts

    So, New Featured Themes at Cydia are available.

    exxOS is NO Featured theme !

    I have excellent sales, top ratings, i donīt know why. Iīm really pissed of now.

    I canīt believe that, there are themers that got 3 Themes at once featured today ! Themes i never heard about and surely arnīt that popular and donīt have half the sales of exxOS. WTF !???


  4. The Following 3 Users Say Thank You to Blue For This Useful Post:

    Kazuyoshi (03-18-2013), kristatos (03-18-2013), yamakasi73 (03-17-2013)

  5. #1464
    Really bad Peter!!! And the most of them, are very old Themes! Not iOS5 or iOS6 ready!! Thats a shame!!!!

  6. #1465
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Nashville
    Posts
    835
    Thanks
    999
    Thanked 1,395 Times in 457 Posts

    Quote Originally Posted by Lkkwus View Post
    @Yama,Argh I'm still getting the weather image even after changing to icon=false .. Any ideas bro ?
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    what??? Do change something else??? The LS works fantastic at all! Can you make an Screenshot from setup.js??
    Quote Originally Posted by Lkkwus View Post
    Sure bro .

    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    hmmmmm, the settings in the Setup.js are right! No changes else you make??
    if your checking this out via iFile's "Web View" feature it repeats the image. REBOOT your phone and that should clear up any hanging "caches"

  7. The Following User Says Thank You to Jkauf55 For This Useful Post:

    yamakasi73 (03-17-2013)

  8. #1466
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    hmmmmm, the settings in the Setup.js are right! No changes else you make??
    No other changes bro

  9. #1467
    Master Theme Creator (aka Bluemetal) Blue's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    6,726
    Thanks
    3,201
    Thanked 13,260 Times in 3,567 Posts

    Okay, is just wrote some mails.

    I seems exxOS was overlooked (!). The MacCiti guys didnīt know it, donīt know about the sales (only Saurik knows) but write the suggestions for Sauriks Featured themes only.

    (That happens to be the reason why you find so many MacCiti-themes and themers at Featured themes)

    Anyway, it will become a Featured theme now in around 2 weeks.
    Last edited by Blue; 03-17-2013 at 06:14 PM.

  10. The Following 4 Users Say Thank You to Blue For This Useful Post:

    KaiTa (03-17-2013), Kazuyoshi (03-18-2013), kristatos (03-18-2013), yamakasi73 (03-17-2013)

  11. #1468
    Is there a bitesms theme for this? Thanks

  12. #1469
    Theme Modder smr_95's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Surabaya, Indonesia
    Posts
    3,972
    Thanks
    3,704
    Thanked 13,897 Times in 2,884 Posts

    +1

  13. #1470
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    Thanks so much. Perfect!

  14. The Following User Says Thank You to Eagle1969 For This Useful Post:

    yamakasi73 (03-18-2013)

  15. #1471
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    110
    Thanks
    155
    Thanked 148 Times in 64 Posts

    Quote Originally Posted by Lkkwus View Post
    @Yama,Argh I'm still getting the weather image even after changing to icon=false .. Any ideas bro ?
    I'm having the same problem.

  16. #1472
    Theme Modder smr_95's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Surabaya, Indonesia
    Posts
    3,972
    Thanks
    3,704
    Thanked 13,897 Times in 2,884 Posts

    Quote Originally Posted by Kensiv View Post
    I'm having the same problem.
    Don;t do anything in setup.js....
    just go to css file & set #icons display: none;


  17. The Following 2 Users Say Thank You to smr_95 For This Useful Post:

    Kensiv (03-17-2013), Lkkwus (03-17-2013)

  18. #1473
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    110
    Thanks
    155
    Thanked 148 Times in 64 Posts

    Quote Originally Posted by smr_95 View Post
    Don;t do anything in setup.js....
    just go to css file & set #icons display: none;

    Thanks, that fixed it

  19. #1474
    Quote Originally Posted by smr_95 View Post
    Don;t do anything in setup.js....
    just go to css file & set #icons display: none;

    Thanks 😬👍 working great now too

  20. #1475
    My iPhone is a Part of Me pinkinail's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    529
    Thanks
    3,888
    Thanked 452 Times in 240 Posts

    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    Thx Peter!!! Looks Amazing!!!!



    Hey man is there anyway to get the white wall without the black side bar please

  21. #1476
    Theme Modder smr_95's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Surabaya, Indonesia
    Posts
    3,972
    Thanks
    3,704
    Thanked 13,897 Times in 2,884 Posts

    Glad to know you guys finally got it working

  22. #1477
    Hey I was wondering, how do I change the apps around ? Like I can't even get into wiggle mode.

  23. #1478
    Very strange your Problems with my LS-Theme! At me all is OK! I don't know why there is this problem! But will search about!

    At all who have the Problems with the LS-Theme!! Did you do an Respring after settings done in setup.js???
    Last edited by yamakasi73; 03-18-2013 at 02:15 AM.

  24. #1479
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    110
    Thanks
    155
    Thanked 148 Times in 64 Posts

    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    Very strange your Problems with my LS-Theme! At me all is OK! I don't know why there is this problem! But will search about!

    At all who have the Problems with the LS-Theme!! Did you do an Respring after settings done in setup.js???
    Yes. I did a respring and even a reboot. It still didn't work. Editing the CSS file was the only thing that worked for me.

  25. #1480
    Did you have all loaded the last Version here from mmi?? Not the first and not the Version from Cydia!! .

    Think, Peter can you please update Post one? . Here is the last Version! And these works fine for me and many Friends!

    http://www.mediafire.com/download.php?nw7w9e7icl63dro
    Last edited by yamakasi73; 03-18-2013 at 02:23 AM.

Page 74 of 156 FirstFirst ... 24 647273747576 84 124 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •