Page 61 of 156 FirstFirst ... 11 515960616263 71 111 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 3119

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: exxOS

  1. #1201
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    exxOS iP5 in Perfection!!!

    Your LS looks very sleek!
    I have a problem here on my IP 4.
    The Weather on Pagetop only appears a millisecond after I move the slider
    to unlock.
    I've tested Clockhide but this doesn't solve the Problem.



    -img_0050.png

  2. #1202
    Don't know what you mean! In theme.js is origin actiually weather refresh all 15min. Or you mean an other Problem? But u use LI i see or not? Don't know how the LS-Theme work with this

  3. #1203
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    But u use LI i see or not? Don't know how the LS-Theme work with this
    Yes is LI. But after deactivating, your weather/clock Header isn't visible. Only for a very short time after unlock.

    Unfortunately I can't make a screenshot.

    Here is one without LI and with Clockhide.



    -img_0058.png

  4. #1204
    Do you use with gps or with code?? Didn't see this problem before!

  5. #1205
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    Do you use with gps or with code??
    It's fresh out of zip. I've made no changes!

    Here is an Screenshot exxOS Theme deactivated in WB.



    -img_0059.png

  6. #1206
    But when i close SB and directly go to LS, then it show this, but only
    mseconds! Then refresh automaticly! https://www.dropbox.com/s/6vixcxxpd4hiyxa/IMG_1251.PNG

    You have my code inside!! You must change to your code!! And/or use mylocation.app

  7. #1207
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post

    You have my code inside!! You must change to your code!! And/or use mylocation.app
    You're right! But thats not the Point.

    The Problem is, the Header is'nt there just bevor sliding to unlock.



    So here is another weird screen after Respring!

    -img_0060.png
    Last edited by KarlDall; 03-13-2013 at 05:06 AM.

  8. #1208
    Quote Originally Posted by KarlDall View Post
    Your LS looks very sleek!
    I have a problem here on my IP 4.
    The Weather on Pagetop only appears a millisecond after I move the slider
    to unlock.
    I've tested Clockhide but this doesn't solve the Problem.



    -img_0050.png
    What is the name status bar please

  9. #1209
    Quote Originally Posted by yann27 View Post
    What is the name status bar please
    exxOS

  10. #1210
    I have version 1.1 but it is not that the
    can you upload me please

  11. #1211
    Quote Originally Posted by yann27 View Post
    I have version 1.1 but it is not that the
    can you upload me please
    Sry, if you have 1.1 than it's there!


  12. #1212
    yes yes excuse me, I did not see it, thank you sir

  13. #1213
    @KarlDall

    Sorry, but so it seems, you are the only one with this Problems! I don't know why!

  14. #1214
    Theme Modder smr_95's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Surabaya, Indonesia
    Posts
    4,885
    Thanks
    5,113
    Thanked 20,322 Times in 3,735 Posts

    Quote Originally Posted by Blue View Post
    I don't have that, probably it's from biteSMS. Maybe you can disable it there.
    Thanks peter, I'll look into it

  15. #1215
    My iPhone is a Part of Me Klont's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    521
    Thanks
    332
    Thanked 372 Times in 207 Posts

    Quote Originally Posted by KarlDall View Post
    You're right! But thats not the Point.

    The Problem is, the Header is'nt there just bevor sliding to unlock.



    So here is another weird screen after Respring!

    -img_0060.png
    Do you respring in Winterboard or with SBsettings?

  16. #1216
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Nashville
    Posts
    1,044
    Thanks
    1,230
    Thanked 1,734 Times in 581 Posts

    Are you putting the LS theme above all themes in WinterBoard?

  17. #1217
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    @KarlDall

    Sorry, but so it seems, you are the only one with this Problems! I don't know why!
    Schade!



    Quote Originally Posted by Klont View Post
    Do you respring in Winterboard or with SBsettings?
    Both the same.

    Quote Originally Posted by Jkauf55 View Post
    Are you putting the LS theme above all themes in WinterBoard?
    I tried different places.
    Last edited by KarlDall; 03-13-2013 at 05:36 AM.

  18. #1218
    Karl make a test on LS and touch to forecast!! I think there is the barlcd above your theme!

  19. #1219
    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    Karl make a test on LS and touch to forecast!! I think there is the barlcd above your theme!
    What?

  20. #1220
    On LS tip your finger on the glass! . If the theme works you will see the forecast!

Page 61 of 156 FirstFirst ... 11 515960616263 71 111 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •