Page 112 of 156 FirstFirst ... 12 62 102110111112113114 122 ... LastLast
Results 2,221 to 2,240 of 3119

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: exxOS

  1. #2221
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    United States
    Posts
    110
    Thanks
    155
    Thanked 148 Times in 64 Posts

    Quote Originally Posted by Blue View Post
    Good job ! Nothing to rework. It just works. IŽll add it to post one today
    Thanks

  2. #2222
    iPhone? More like MyPhone stormcrow's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cumming, GA
    Posts
    232
    Thanks
    229
    Thanked 260 Times in 109 Posts

    Quote Originally Posted by yamakasi73 View Post
    Add this in the SB-Theme in Folder Images: , name it overlay.png; then go to Wallpaper.html search the positions from Overlays and it must look so: <img src="image/overlay.png" style="position:absolute; display: ; top: 109px; left:0px; width:130px; z-index:-17;" />
    Sorry, Yama. I failed at being clear. By cutouts i meant the images next to the text on the springjumps. E.g.: the opening box on the cydia springjump or the wrench and screwdriver on the tools jump. I like the white but that looks flat.

  3. #2223
    Master Theme Creator (aka Bluemetal) Blue's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Germany
    Posts
    6,738
    Thanks
    3,208
    Thanked 13,284 Times in 3,578 Posts

    Quote Originally Posted by stormcrow View Post
    Where are the icons that arent theming located in your theme? I cant find them.
    Because you look for icons, but this buttons/icons are themed different. Only with a color/gradient, used for all that buttons (usually): .../UIImages/[email protected]

  4. The Following User Says Thank You to Blue For This Useful Post:

    yamakasi73 (03-30-2013)

  5. #2224
    iPhone? More like MyPhone stormcrow's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cumming, GA
    Posts
    232
    Thanks
    229
    Thanked 260 Times in 109 Posts

    Quote Originally Posted by Blue View Post
    Because you look for icons, but this buttons/icons are themed different. Only with a color/gradient, used for all that buttons (usually): .../UIImages/[email protected]
    Got ya. I am going to see if I can help sort the issue.

  6. #2225
    Well I'm up sh*t creek without a paddle now! I just finished updating exxOS to 1.3, and decided, while i was in cydia i would uninstall some tweaks i no longer needed (folder enhancer and infinidock, and an old theme), dont need them for this theme.
    I'm now stuck in a boot loop and i can't get into safe mode via the volume up button.
    iTunes sees my phone, as does iExplorer, i can see the file structure etc.

    I have no clue what to do now, so it looks like im about to lose my jailbreak and this amazing theme along with it. I just dont understand how deleting working tweaks can do this, i also dont understand why i cant boot into safe mode.
    I know its kinda off topic, but i also know everyone here seems to be iPhone geniuses, so if there is anyone here who might know something to do/try im more than willing to listen. I can't stay like this for too long though as my wife is heavily pregnant and a working phone is a must.

    Thanks for any help,

    Neil.

  7. #2226
    @neildradford Try iREB!

    iREB R6



    Edit:

    Oh for IPhone 4 only!

    Last edited by KarlDall; 03-30-2013 at 06:05 PM.

  8. #2227
    Quote Originally Posted by neildradford View Post
    Well I'm up sh*t creek without a paddle now! I just finished updating exxOS to 1.3, and decided, while i was in cydia i would uninstall some tweaks i no longer needed (folder enhancer and infinidock, and an old theme), dont need them for this theme.
    I'm now stuck in a boot loop and i can't get into safe mode via the volume up button.
    iTunes sees my phone, as does iExplorer, i can see the file structure etc.

    I have no clue what to do now, so it looks like im about to lose my jailbreak and this amazing theme along with it. I just dont understand how deleting working tweaks can do this, i also dont understand why i cant boot into safe mode.
    I know its kinda off topic, but i also know everyone here seems to be iPhone geniuses, so if there is anyone here who might know something to do/try im more than willing to listen. I can't stay like this for too long though as my wife is heavily pregnant and a working phone is a must.

    Thanks for any help,

    Neil.
    Go to Library/MobileSubstrates/DynamicLibraries . Look there for Tweaks which make trouble. If you are not sure name the DynamicLibraries Folder DynamicLibraries_Backup and try a Reboot.

  9. #2228
    Livin the iPhone Life jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    2,559
    Thanks
    3,969
    Thanked 2,542 Times in 1,271 Posts

    Quote Originally Posted by neildradford View Post
    Well I'm up sh*t creek without a paddle now! I just finished updating exxOS to 1.3, and decided, while i was in cydia i would uninstall some tweaks i no longer needed (folder enhancer and infinidock, and an old theme), dont need them for this theme.
    I'm now stuck in a boot loop and i can't get into safe mode via the volume up button.
    iTunes sees my phone, as does iExplorer, i can see the file structure etc.

    I have no clue what to do now, so it looks like im about to lose my jailbreak and this amazing theme along with it. I just dont understand how deleting working tweaks can do this, i also dont understand why i cant boot into safe mode.
    I know its kinda off topic, but i also know everyone here seems to be iPhone geniuses, so if there is anyone here who might know something to do/try im more than willing to listen. I can't stay like this for too long though as my wife is heavily pregnant and a working phone is a must.

    Thanks for any help,

    Neil.
    Did you try to hold the Volume up button while in boat loop until it goes in safe mode ?.

  10. #2229
    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Did you try to hold the Volume up button while in boat loop until it goes in safe mode ?.

    Yes
    Quote Originally Posted by neildradford View Post
    I'm now stuck in a boot loop and i can't get into safe mode via the volume up button.

  11. #2230
    Theme Creator Doreen's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Southern California
    Posts
    2,618
    Thanks
    2,754
    Thanked 2,575 Times in 1,191 Posts

    Just hold the home button & the power button simultaneously together for as long as it takes for the phone to power completely off for a min then hold the power button by itself until it restarts in safemode...

  12. #2231
    Really appreciate the help guys, unfortunately none of the above ideas worked. I'll describe what happens, if it helps:
    When I hold home and power button it restarts to a bright apple logo, I keep holding until it turns off. I then hold the volume up button and then the power button, I let go of the power button when another bright apple logo appears and keep holding the volume up. After about 20 seconds, the point it would normally boot to lock screen all that happens is the apple logo dims then stays there. I'm fast looking like heading for a restore, I'm so gutted I loved this theme.

    Neil.

  13. #2232
    Theme Creator Doreen's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Southern California
    Posts
    2,618
    Thanks
    2,754
    Thanked 2,575 Times in 1,191 Posts

    Neil just try a few times to get it out of that mode. I've had to do a cold boot up about 5 times before it decided to start up like a nice phone! Hopefully it is just being stubborn. Don't hold the volumn up botton.

    Just hold the home and power let it completely shut down. Then hold the power button until the logo fires up dim and then it should turn bright and restart. Try it a few times and see if you can jump start it. Goodluck

  14. #2233
    Update:

    Firstly.......WOHOOOOOOOOOOO

    Now I'll come down off the ceiling. Right, as you might gather from my excitement, I've fixed the boot loop after totally losing hope. Here's what I did....after trying the rename of dynamic libraries, which unfortunately didn't work, I decided to try one last thing, remembering the initial fix for the weather bug, I decided to delete com.apple.mobile.installation.plist and com.apple.LaunchServices-045.csstore from private/var/mobile/library/caches.

    Totally didn't expect it to work, but boy am I glad it did. Maybe one to note for future reference?

    Thanks for advice guys, much appreciated.

    Neil.

    Originally Posted by Doreen
    Neil just try a few times to get it out of that mode. I've had to do a cold boot up about 5 times before it decided to start up like a nice phone! Hopefully it is just being stubborn. Don't hold the volumn up botton.

    Just hold the home and power let it completely shut down. Then hold the power button until the logo fires up dim and then it should turn bright and restart. Try it a few times and see if you can jump start it. Goodluck


    I did try that for about 2 hours before posting here and nada
    Last edited by neildradford; 03-30-2013 at 07:31 PM.

  15. #2234
    Theme Creator Doreen's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Southern California
    Posts
    2,618
    Thanks
    2,754
    Thanked 2,575 Times in 1,191 Posts

    Good! Just glad you got it! Ridiculous what we have to go through to have our phones themed! hehe

  16. #2235
    Quote Originally Posted by Doreen View Post
    Good! Just glad you got it! Ridiculous what we have to go through to have our phones themed! hehe
    Indeed it is, but worth when we have themes like this one

  17. #2236
    iPhone? More like MyPhone stormcrow's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cumming, GA
    Posts
    232
    Thanks
    229
    Thanked 260 Times in 109 Posts

    Quote Originally Posted by Blue View Post
    Because you look for icons, but this buttons/icons are themed different. Only with a color/gradient, used for all that buttons (usually): .../UIImages/[email protected]
    Bluemetal - I see that file, but renaming it has no effect on the Favorites or Contacts turning white as they should. They still change as they should to white. This is after a respring and a reboot. Can you tell me where these icons/bar actually reside in the iOS?

  18. #2237
    Hi guys,
    can anyone help me solve few issues with the navigation bar?
    the first button seems to be off.
    the buttons below the widget seem to be overlapping each other.
    i just updated to exxOS v1.3 and it turned out to be like this.

    Thank you.
    -securedownload.png

  19. #2238
    Quote Originally Posted by Toila View Post
    Hi guys,
    can anyone help me solve few issues with the navigation bar?
    the first button seems to be off.
    the buttons below the widget seem to be overlapping each other.
    i just updated to exxOS v1.3 and it turned out to be like this.

    Thank you.
    -securedownload.png
    Looks like you're using the wrong iconoclasm layout?

  20. #2239
    iPhone? More like MyPhone stormcrow's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Cumming, GA
    Posts
    232
    Thanks
    229
    Thanked 260 Times in 109 Posts

    Nevermind, Bluemetal. I got it sorted. There is no issue with your theme or the .png file. It is an issue with Winterboard not clearing the cached .png files necessary to see yours. The way to remedy is to navigate to var/mobile/library/caches and delete the following three files:

    BarDialer_selected
    BarRecents_selected
    BarVM_selected

    Respring and your theme is without flaw.

    ImageUploadedByModMyi1364695773.332681.jpg

    ImageUploadedByModMyi1364695800.048721.jpg

    ImageUploadedByModMyi1364695817.349332.jpg

    Quote Originally Posted by Imperiali View Post
    Blue, aren't these supposed to be themed?

    Attachment 628532Attachment 628533Attachment 628534
    Take a look at my last response to Bluemetal.
    Last edited by stormcrow; 03-30-2013 at 09:13 PM.

  21. The Following 2 Users Say Thank You to stormcrow For This Useful Post:

    Imperiali (03-30-2013), Kensiv (03-31-2013)

  22. #2240
    Quote Originally Posted by neildradford View Post
    Looks like you're using the wrong iconoclasm layout?
    i just checked and i have exxOS ip5 which is what
    i am using.

Page 112 of 156 FirstFirst ... 12 62 102110111112113114 122 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •