Page 505 of 875 FirstFirst ... 5 405 455 495503504505506507 515 555 605 ... LastLast
Results 10,081 to 10,100 of 17493

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW6.0 for iph4 & iph5

  1. #10081
    Hey Marty one thing I have noticed is the weather or GPS doesn't update every 15 min like I have set up. Is there another place I need to check?

    ImageUploadedByModMyi1377800907.354575.jpg

    It hasn't updated for like 45 min.

    I have been traveling and just got home 30min ago and still no update.

    Any ideas where to check?

    It has been over an hour and the last update time hasn't changed from 12:45

    Should it update to what I have the weather widget set to in settings. Right?

    Which is 10 min

    ImageUploadedByModMyi1377802828.183900.jpg
    Last edited by bliken; 08-29-2013 at 02:00 PM.

  2. #10082
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Boston,Tampa
    Posts
    1,450
    Thanks
    1,418
    Thanked 673 Times in 400 Posts

    @Ferlop

    can you help me fixing the weather,the dandelion its running below the dandelion and the weather run infront of the layer and there is no temp showing,thanks

    -img_0009.png
    Last edited by T76; 08-29-2013 at 03:40 PM.

  3. #10083
    ofcourse a re-spring fixed it....but just curious why it isn't updating at the time i selected

  4. #10084
    Quote Originally Posted by bliken View Post
    ofcourse a re-spring fixed it....but just curious why it isn't updating at the time i selected
    There is a known bug with the new WidgetWeather tweak where after a phone wakes out of deep sleep it sometimes doesn't update the XML file and then our widgets don't update. For several of us - not even a respring will get it to work - though a switching off and then back on of Location services works for me.

    Blik, are you using the newest version of UniAW built on the new Widget Weather tweak?
    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  5. The Following User Says Thank You to NewdestinyX For This Useful Post:

    bliken (08-29-2013)

  6. #10085
    Yes I am using the newest widget weather from Marty.


    Quote Originally Posted by NewdestinyX View Post
    There is a known bug with the new WidgetWeather tweak where after a phone wakes out of deep sleep it sometimes doesn't update the XML file and then our widgets don't update. For several of us - not even a respring will get it to work - though a switching off and then back on of Location services works for me.

    Blik, are you using the newest version of UniAW built on the new Widget Weather tweak?
    Hopefully the brains will figure it out.

  7. The Following User Says Thank You to bliken For This Useful Post:

    NewdestinyX (08-29-2013)

  8. #10086
    Quote Originally Posted by bliken View Post
    Hopefully the brains will figure it out.
    yup they will.. in the meantime - just switch Loc Services off then back on - or a respring if that works for you. Respring didn't work for me - like it did with myLocation widgets.
    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  9. The Following User Says Thank You to NewdestinyX For This Useful Post:

    bliken (08-29-2013)

  10. #10087
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Michigan -Go Blue!
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    Is there an easy way to use the e6 analog v2 clock and include it into the Uniaw 6.4 McFly LS? If so, how?

    Thanks in advance

  11. #10088
    Have to say love this.

  12. #10089
    Quote Originally Posted by T76 View Post
    @Ferlop

    can you help me fixing the weather,the dandelion its running below the dandelion and the weather run infront of the layer and there is no temp showing,thanks

    -img_0009.png
    Hi.....Did you change any of the z-indexes?......I can take a look if you PM me the UniAW_iph5.css and config.js files


    ------------------------------------

    Edit.......Saw a couple of things, you need in UniAW_iph5 #windContainer z-index: 102.......But the problem is that you switched the config.js file.....You are using the config.js from UniAW6.4LS......You need to put back the config.js from UniAW6.4SB.....Those are 2 different versions

    It's looking good btw!
    Last edited by ferlop15; 08-29-2013 at 08:17 PM.

  13. The Following 2 Users Say Thank You to ferlop15 For This Useful Post:

    It's Mi (09-23-2013), T76 (08-30-2013)

  14. #10090
    Well my issue hit again.....it updated good while driving but then got stuck and I had to respring to get the weather to update location.

    My brother hasn't had an issue with it...his has been updating without issue.

    Weird.

  15. #10091

  16. The Following 2 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    bliken (08-29-2013), RKO1195 (08-30-2013)

  17. #10092

  18. The Following 2 Users Say Thank You to bliken For This Useful Post:

    King_O_Hill (08-29-2013), Marty McFly (08-30-2013)

  19. #10093
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Atlanta, Ga
    Posts
    28
    Thanks
    59
    Thanked 6 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by Steph53940 View Post
    Hi Steph, have you considered releasing your latest mod with the hourly forecast? Looks just great and I believe others would be just as delighted as myself if you did so! Been using your UniAW6.4 LS Blue Carbone (with WidgetWeather) and really like it. One minor problem which I certainly can live with but was wondering if you've heard anything about. I'm set for 12 hour clock (in WW) but sometimes when I bring up touch forecast, the Last Update time can be 24 or 12 hour - like I said this is minor and figured it is probably more related to WidgetWeather than the LS mod?

  20. #10094
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Boston,Tampa
    Posts
    1,450
    Thanks
    1,418
    Thanked 673 Times in 400 Posts

    Quote Originally Posted by ferlop15 View Post
    Hi.....Did you change any of the z-indexes?......I can take a look if you PM me the UniAW_iph5.css and config.js files


    ------------------------------------

    Edit.......Saw a couple of things, you need in UniAW_iph5 #windContainer z-index: 102.......But the problem is that you switched the config.js file.....You are using the config.js from UniAW6.4LS......You need to put back the config.js from UniAW6.4SB.....Those are 2 different versions

    It's looking good btw!
    Thanks Ferlop its your mod offcourse its look good😉 can you send me the whole widget if you dont mind, thanks bro

  21. #10095
    Quote Originally Posted by bliken View Post
    Done. Email sent

    Hope it shows you something.
    First, I would update WW to the latest version. Then lets see what happens from there. Lockinfo can cause updating issues too.

    Check out WW2 for iOS 8 - Widget-Weather 2.0

  22. The Following User Says Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    Marty McFly (08-30-2013)

  23. #10096
    where do I go to get the latest?

    Widget Weather



    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    First, I would update WW to the latest version. Then lets see what happens from there. Lockinfo can cause updating issues too.

  24. The Following 2 Users Say Thank You to bliken For This Useful Post:

    King_O_Hill (08-29-2013), Marty McFly (08-30-2013)

  25. #10097
    Quote Originally Posted by bliken View Post
    where do I go to get the latest?

    Widget Weather
    Yes, post #1 or you can get it into repo, which I believe you already have added.

    Check out WW2 for iOS 8 - Widget-Weather 2.0

  26. The Following 2 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    Marty McFly (08-30-2013), The_Durben (08-30-2013)

  27. #10098
    Hi guys. Sorry for the off topic question,but what HTML editor do u guys recommend for windows 8? Trying to learn little HTML. Also is the a iOS simulator for windows 8. Thanks I would appreciate your help....

  28. #10099
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in the Philippines.
    Posts
    5,378
    Thanks
    8,422
    Thanked 21,506 Times in 4,312 Posts

    Another off topic question:

    I notice now on my i5, the lock/power button (top) is starting to play up (sometimes not working) Is there a Cydia tweak that will put an icon on SB to lock the device?

    Thanks.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  29. #10100
    try quicklock

  30. The Following User Says Thank You to froggy1 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (08-30-2013)

Page 505 of 875 FirstFirst ... 5 405 455 495503504505506507 515 555 605 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •