Page 450 of 875 FirstFirst ... 350 400 440448449450451452 460 500 550 ... LastLast
Results 8,981 to 9,000 of 17493

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW6.0 for iph4 & iph5

  1. #8981
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in the Philippines.
    Posts
    5,378
    Thanks
    8,420
    Thanked 21,502 Times in 4,312 Posts

    Default 6.4_LS Beta1
    Hi all,

    Here is another beta for yazz, This time it's the LS version.

    You will notice that the cookie is back in but it is only being used for remembering your choices in the options screen, otherwise, every time you opened the lock screen you would loose your settings, the cookie is not used for anything else.

    I hope all is ok but won't be surprised if you find some faults, Dacal is going to check all my code over the weekend, so until then I thought I would post beta1 of this LS just to hear your comments.
    Now that I think about it, I may have left some unnecessary code in the Config file, will check this tomorrow.

    For good measure, the first time you use it please do a fresh start before anything, I'm not sure how the cookie bit works but I deleted the theme off my phone to carry out some more edits, when I re-installed it I noticed it had still saved my settings. So just for the fun of it please do a "Reload" via the magic daisy first.

    Again, please post any issues you find.

    Here is the link.

    UniAW6.4_LS.zip

    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    I think he is saying that any type of respring is causing it. Winterboard, ncsettings, etc...
    Yep, that would make sense M8, I just wonder what he has it set up like because I use the analog clock and for a long time now I never see this issue, but I never tried it as animations only.. so just asking before I test it all... again LOL..
    Last edited by Ian Nicoll; 07-26-2013 at 11:51 AM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  2. The Following 16 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    A11AST3R (07-26-2013), Darrenrooster (07-29-2013), Dexy88 (07-27-2013), froggy1 (07-26-2013), Hip5 (07-26-2013), Irish_Man (07-27-2013), It's Mi (09-19-2013), marco29 (07-26-2013), Marty McFly (07-28-2013), mfisherbsu (07-28-2013), Renegade55 (07-26-2013), RKO1195 (07-26-2013), Steph53940 (07-26-2013), TeddyDiesel (07-26-2013), The.Drifter (07-26-2013), The_Durben (07-26-2013)

  3. #8982
    I just did a respring from springtomize 2 and when I went to the springboard, this is what I got:



    Funny thing is, these are my settings:



    As much as I hate to admit it, I am experiencing the same bizarre findings as Grant. I am still using the PP version on my SB since you posted it yesterday!

    Weird!

    Ok, now my forecast and weather info came back:

    Last edited by King_O_Hill; 07-26-2013 at 01:04 PM.

    Check out WW2 for iOS 8 - Widget-Weather 2.0

  4. The Following 4 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013), mfisherbsu (07-28-2013), NewdestinyX (07-26-2013), The_Durben (07-26-2013)

  5. #8983
    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    I just did a respring from springtomize 2 and when I went to the springboard, this is what I got:

    Funny thing is, these are my settings:


    As much as I hate to admit it, I am experiencing the same bizarre findings as Grant. I am still using the PP version on my SB since you posted it yesterday!

    Weird!

    Ok, now my forecast and weather info came back:
    Why, pray tell, Brian, would you "hate to admit it".. .. Haven't I paid enough dues by now and proven myself useful around here?!? (Jk)..lol..

    For me it was a respring after the new Backboard by Wynd.. I get same Digital clock readout (yet all clock stuff is turned off in config.js). Takes another respring to get rid of Digital clock. But it's intermittent.
    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  6. The Following User Says Thank You to NewdestinyX For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  7. #8984
    for ian just one question please. the fonction touch layer its just ok with accuweather??

  8. The Following User Says Thank You to Steph53940 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  9. #8985
    @Grant

    Yes, you have paid dues, but I don't want you getting a big head or anything.

    It is random so far, as I've only had it happen once.

    Check out WW2 for iOS 8 - Widget-Weather 2.0

  10. The Following User Says Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    Krima (07-26-2013)

  11. #8986
    ok its good for yahoo

  12. The Following User Says Thank You to Steph53940 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  13. #8987
    Ian,
    Here's my most recent example.. 3rd time happened to me..

    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  14. The Following User Says Thank You to NewdestinyX For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  15. #8988
    all of you having problems, its a simple fix. theres no balloons

    sorry but that's the issue.

  16. The Following User Says Thank You to VOLTAGExDT For This Useful Post:

    A11AST3R (07-26-2013)

  17. #8989
    good in 10 minutes I will post the latest version ian I just adapt to ip4 and ip5

  18. #8990
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    46,775
    Thanks
    6,979
    Thanked 15,540 Times in 7,105 Posts

    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    @Grant

    Yes, you have paid dues, but I don't want you getting a big head or anything.

    It is random so far, as I've only had it happen once.
    I think he may actually be a bit behind on his dues. Will have to check my records.

  19. The Following 5 Users Say Thank You to Simon For This Useful Post:

    King_O_Hill (07-26-2013), Krima (07-26-2013), Mav1971 (07-26-2013), mfisherbsu (07-28-2013), NewdestinyX (07-26-2013)

  20. #8991
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Michigan -Go Blue!
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 7 Posts

    *Noob alert*

    iPhone 5 with 6.12. Couldn't wait, had to download the beta of 6.4 LS. Having a problem with the touch functions. The weather forecast is stationary (won't hide) and no daisy menu. Any ideas?

    Thanks in advance.

  21. #8992
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in the Philippines.
    Posts
    5,378
    Thanks
    8,420
    Thanked 21,502 Times in 4,312 Posts

    You guys are seeing demo mode, not sure if there seems to be some issue with it or not. Demo mode now uses the digital clock, and I also took out all the weather info from it. In Grant's screen shot above you can see "Internet ?!".
    But your screen shot is confusing because the sun is in the wrong position for demo mode.

    I can also see in Brian's screen shot it is demo mode, but the words are mostly hidded by the task bar as the body setting is still set at -20px for PP.

    Try changing the no internet option to "Image" just for tests, but are you guys sure you have internet connection when this happens?

    Remember this is beta test, I cannot help you with modded versions of it as it just confuses things. I don't know what you did with it in the above "Coffee" theme.

    To all,

    Sorry, as Steph pointed out, I did indeed forget to put the touch function into the Yahoo side of the LS LOL....
    Last edited by Ian Nicoll; 07-26-2013 at 09:41 PM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  22. The Following 5 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    Dexy88 (07-27-2013), Irish_Man (07-27-2013), Mav1971 (07-26-2013), mfisherbsu (07-28-2013), The_Durben (07-26-2013)

  23. #8993
    so far no issues for me and 6.4_LS

  24. The Following User Says Thank You to bliken For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  25. #8994
    Quote Originally Posted by Ian Nicoll View Post
    You guys are seeing demo mode, not sure if there seems to be some issue with it or not. Demo mode now uses the digital clock, and I also took out all the weather info from it. In Grant's SS above you can see "Internet ?!".
    But your screen shot is confusing because the sun is in the wrong position for demo mode.

    Try changing the no internet option to "Image" just for tests, but are you guys sure you have internet connection when this happens?

    Remember this is beta test, I cannot help you with modded versions of it as it just confuses things. I don't know what you did with it in the above "Coffee" theme.

    To all,

    Sorry, as Steph pointed out, I did indeed forget to put the touch function into the Yahoo side of the LS LOL....
    Brian had it too, Ian, not in Coffee Theme. I just run it as animation only from what you sent. No modding of any kind, M8.

    But it is interesting that in that one photo it coincided with me not having Internet. That could be the common thing that triggers the occurrence - in which case it's not a bug at all, but working as designed.

    And I've been meaning to say Ian that I LOVE the new cloud images and slower animations. They look SO real now.. And the slower pace looks more natural against the Timed Walls moving. GREAT art, man!!!
    Here to help if I can. If I can't I know someone who can!

  26. The Following User Says Thank You to NewdestinyX For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  27. #8995
    ian...under wallpaper in the config.js..under the var wallpaper options...should it be timed walls? to get the different backgrounds that move?

    i ask because that is what i have but my background isn't moving.....

    my weather is partly cloudy but the wallpaper isn't moving...

    Quote Originally Posted by Ian Nicoll View Post
    You guys are seeing demo mode, not sure if there seems to be some issue with it or not. Demo mode now uses the digital clock, and I also took out all the weather info from it. In Grant's screen shot above you can see "Internet ?!".
    But your screen shot is confusing because the sun is in the wrong position for demo mode.

    I can also see in Brian's screen shot it is demo mode, but the words are mostly hidded by the task bar as the body setting is still set at -20px for PP.

    Try changing the no internet option to "Image" just for tests, but are you guys sure you have internet connection when this happens?

    Remember this is beta test, I cannot help you with modded versions of it as it just confuses things. I don't know what you did with it in the above "Coffee" theme.

    To all,

    Sorry, as Steph pointed out, I did indeed forget to put the touch function into the Yahoo side of the LS LOL....

  28. #8996
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in the Philippines.
    Posts
    5,378
    Thanks
    8,420
    Thanked 21,502 Times in 4,312 Posts

    Quote Originally Posted by NewdestinyX View Post
    Brian had it too, Ian, not in Coffee Theme. I just run it as animation only from what you sent. No modding of any kind, M8.

    But it is interesting that in that one photo it coincided with me not having Internet. That could be the common thing that triggers the occurrence - in which case it's not a bug at all, but working as designed.

    And I've been meaning to say Ian that I LOVE the new cloud images and slower animations. They look SO real now.. And the slower pace looks more natural against the Timed Walls moving. GREAT art, man!!!
    Hi Grant,

    But in your screen shot above, this is not demo mode, demo mode has the sun/moon in the center and the word "OFFLINE" in the center of the sun/moon.
    I also took out the "WhereTest" from the demo mode options, it's automatic now, demo mode will show a sun from 6am - 6pm and a moon from 6pm - 6am.
    I will test with animations only settings for a day or two.

    When running on top of another theme as animations only... this is why I added "nothing" in the "No_Internet_Options", this way no clocks will get in the way.

    EDIT

    Link to 6.4_LS has been updated, now the touch function and option cookie is in place on the Yahoo side.

    Here is the link again (same as last one, just updated)

    UniAW6.4_LS.zip
    Last edited by Ian Nicoll; 07-26-2013 at 11:28 PM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  29. The Following 11 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    A11AST3R (07-27-2013), adioph (07-27-2013), chevymusclecar (07-27-2013), Darrenrooster (07-29-2013), Dexy88 (07-27-2013), Irish_Man (07-27-2013), Marty McFly (07-28-2013), Max_Pa1n (07-27-2013), mfisherbsu (07-28-2013), RKO1195 (07-27-2013), The_Durben (07-28-2013)

  30. #8997
    Thanks Ian been working a lot this week so hadn't been around but going to try it in a little bit when I get off work, hope you've been good

  31. The Following User Says Thank You to RKO1195 For This Useful Post:

    Ian Nicoll (07-26-2013)

  32. #8998
    Modder & Coder Ian Nicoll's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    From Scotland, live in the Philippines.
    Posts
    5,378
    Thanks
    8,420
    Thanked 21,502 Times in 4,312 Posts

    Quote Originally Posted by bliken View Post
    ian...under wallpaper in the config.js..under the var wallpaper options...should it be timed walls? to get the different backgrounds that move?

    i ask because that is what i have but my background isn't moving.....

    my weather is partly cloudy but the wallpaper isn't moving...
    Are you using the PP version? If so it should be set to "timedwalls" in the Config.js file (case sensitive and no space)

    If you are on the LS you have to tap on the daisy and select "Launch Timed Walls" from the menu, for the lock screen the "Wallpaper_Options" has been disabled in the config file, do it via the on-screen menu: you can have TimedWalls, Slide Show, or if you select nothing then the widget will use the normal weatherwalls.

    If the daisy isn't working (LS only) then maybe you are using the first version I uploaded yesterday, and you are on Yahoo, I fix this now so please re-download it.
    Last edited by Ian Nicoll; 07-27-2013 at 12:29 AM.

    "If it's not broken, I'll fix it till it is"

  33. The Following 5 Users Say Thank You to Ian Nicoll For This Useful Post:

    bliken (07-27-2013), chevymusclecar (07-27-2013), Dexy88 (07-27-2013), mfisherbsu (07-28-2013), The_Durben (07-27-2013)

  34. #8999

  35. The Following 8 Users Say Thank You to Steph53940 For This Useful Post:

    Azjonnyg (07-27-2013), Dexy88 (07-27-2013), Ian Nicoll (07-27-2013), It's Mi (09-19-2013), j0k3r (07-27-2013), Marmoul (07-27-2013), scooterfips (07-27-2013), The_Durben (07-27-2013)

  36. #9000
    Ian

    I am using the LS_4 on my SB I renamed the widget to wallpaper. Is there a way to get the timed walls to work?

    Quote Originally Posted by Ian Nicoll View Post
    Are you using the PP version? If so it should be set to "timedwalls" in the Config.js file (case sensitive and no space)

    If you are on the LS you have to tap on the daisy and select "Launch Timed Walls" from the menu, for the lock screen the "Wallpaper_Options" has been disabled in the config file, do it via the on-screen menu: you can have TimedWalls, Slide Show, or if you select nothing then the widget will use the normal weatherwalls.

    If the daisy isn't working (LS only) then maybe you are using the first version I uploaded yesterday, and you are on Yahoo, I fix this now so please re-download it.

Page 450 of 875 FirstFirst ... 350 400 440448449450451452 460 500 550 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •